Na nedělní domácí utkání s Baníkem byly vstupenky ve volném prodeji vyprodány. Řada permanentkářů, kteří se nemohou dostavit, však předvedla vstřícné gesto, za které jim moc děkujeme, a přenechala svá místa novým zájemcům. Pro ty startuje doprodej ve čtvrtek ve 13 hodin. Nenechte si ujít finále ligy a pořiďte si svou vstupenku!

Po zápase se Spartou, na kterém panovala skvělá atmosféra, nás čeká poslední ligový duel této sezony, ve kterém jde opravdu o všechno! 

Doprodej vstupenek poběží od čtvrtka 12. května, a to konkrétně od 13 hodin. Kupovat je bude možné na pokladnách za severní věží Doosan Areny, a také online.

Pokladny pro vás budou otevřeny v těchto časech:

Čtvrtek, 12. 5. 13:00 - 17:00

Pátek, 13. 5. 9:00 - 17:00

Pokud také máte permanentku a již nyní víte, že se nebudete moci zúčastnit, můžete využít systému „Nabídni své místo“ a přenechat své místo dalším zájemcům. Obdržíte za to od klubu jako poděkování voucher na 50 Kč do našeho Viktoria shopu. 

Jak to funguje? 

Všechny potřebné informace o tom, co udělat, abychom společně pomohli zaplnit Doosan Arenu, a využili tak její celou kapacitu, najdete ZDE.

Viktoriáni, děkujeme, že jste v tom s námi a podporujete nás. Těšíme se na Vás v Doosan Areně na finálovém zápase letošní sezony!