Dorost U19 prohrál v Teplicích, kde naopak sedmnáctka uspěla tím nejtěsnějším možným rozdílem. Osmnáctka zvítězila v Praze s Aritmou, kategorie U16 brala podruhé za sebou bod. Starší žáci bojovali na Spartě, ale na body nestačili. Mladší si poradili s Táborskem vysokými rozdíly. Ženské týmy o víkendu na výhry nedosáhly.

Teplice U19 – FCVP U19 4:1
Branky: 2. Vyleta, 16. Šilhan, 20. Šilhan, 80. Vepřovský – 17. Štursa.
Sestava Plzně: Mařík – Plecitý (46. Žilák), Hranáč, Míka, Svoboda (C) – Uzlík (24. Vrba), Šulc, Řezáč – Selnar (78. Němec), Vilček, Štursa.
Hodnocení trenéra Jiřího Žiláka: „Do zápasu jsme vstoupili špatně. Ve 2. minutě jsme po rohovém kopu obdrželi branku. Následně jsme si vytvořili šance na vyrovnání, ale nevyužili jsme. V 16. minutě jsme po kombinaci Teplic prohrávali 0:2. Snížil Štursa, ale ve 20. minutě přišel důležitý moment utkání. Ztratili jsme míč na křídle a v protiútoku jsme nechali domácím moc prostoru – 1:3. Do poločasu jsme měli několik příležitostí, ale snížit jsme nedokázali. Ve druhé půli jsme hráli do bloku. Drželi jsme sice míč, ale k ohrožení teplické branky jsme se nedostali. Naopak v závěru po rychlém protiútoku vstřelily Teplice čtvrtý gól. Zvítězily zaslouženě, byly efektivnější ve vápnech, hrály důrazně a my jsme na jejich hru nenašli recept.“

LIGOVÁ TABULKA ZDE
FOTOGALERIE ZDE

Aritma Praha U19 – FCVP U18 1:3
Branky: 80. Čečelnyckij – 28. Václavík, 48. Lehký (pen.), 84. Martin Patrovský.
Sestava Plzně: Valeš – Brož (C), Petrmichl, Žilák, Šimek – Lehký, Němec (52. Kolerus) – Plecitý (70. Votava), Marek Patrovský (77. Martin Patrovský), Kavka – Václavík.
Hodnocení trenéra Pavla Fořta: „Kluci k tomu přistoupili dobře. Celý zápas jsme měli pod kontrolou a rychle se dostali do vedení. Aritma měla také nějaké šance, za stavu 2:0 nám snížila, ale posléze jsme hned odpověděli. Kluci hráli i v tom vedru velice zodpovědně a makali. Zvládli to s velkou grácií, za což jim děkuji.“

LIGOVÁ TABULKA ZDE

Teplice U17 – FCVP U17 0:1
Branka: 62. Koranda.
Sestava Plzně: Bleha – Koželuh (76. Petrmichl), Fišer, Strmiska, Halász (C) – Kuhajda, Ruda, Dotzauer (60. Kodýdek) – Koranda (78. Lehký), Kotěšovec (60. Kavka), Popovič (56. Václavík).
Hodnocení trenéra Josefa Parláska: „Zasloužené vítězství. Častěji jsme drželi míč na našich kopačkách a většinu utkání jsme působili fotbalovějším dojmem. Dostali jsme se do několika zajímavých zakončení, zahrávali jsme poměrně mnoho standardních situací. Bohužel nás dlouhodobě trápí koncovka, konkrétně řešení situací těsně před a také v soupeřovo pokutovém území. Stejně tak tomu bylo i v tomto utkání, takže jsme vstřelili pouze jeden gól a utkání bylo tedy až do konce stále otevřené. Soupeř ke konci zahrozil dlouhými nákopy a zejména dlouhými auty. Každopádně jsme při těchto situacích pracovali poctivě do defenzívy a uhájili tak čisté konto. Mužstvo zaslouží pochvalu za předvedený výkon.“

LIGOVÁ TABULKA ZDE
FOTOGALERIE ZDE

Aritma Praha U17 – FCVP U16 2:1pen.
Branky: 77. Mainolfi – 47. Renza. Penalty: 5:3.
Sestava Plzně: Drda – Šoul (C), Petržílka, Řezníček, Královec – Tesař, Pešek – Kortan (63. Votava), Brýla (63. Kolerus), Renza (63. Patrovský) – Krátký.
Hodnocení trenéra Ondřeje Šimla: „Do utkání, hraného na malé umělé trávě, jsme vstoupili dobře, vytvořili si dvě velké šance. Ale v obou případech nás vychytal brankář soupeře. Po zbytek zápasu jsme měli více ze hry a v úvodu druhého poločasu jsme si vypracovali další šance, ale prosadili jsme se jen jednou, kdy po dobrém centru Matěje Šoula skóroval Filip Renza. Soupeř před koncem využil našeho zaváhání při dlouhém autu a vyrovnal na 1:1. V penaltovém rozstřelu byl soupeř úspěšnější.“

LIGOVÁ TABULKA ZDE

Sparta Praha U15 – FCVP U15 3:1
Branky: 2. Karabec, 47. Walter, 58. Kabongo – 27. Karásek.
Sestava Plzně: Ivanič – Karásek, Vobruba, Oravec, Vacek – Holík (52. Krůta), Vanc (C) (22. Planeta) – Prokop, Sojka, Nedvěd (62. Benedikt) – Jedlička.
Hodnocení trenéra Josefa Šnebergera: „Z naší strany šlo o povedené utkání. S prvním poločasem jsme až překvapeni jak ho kluci zvládli a jakým způsobem jsem se prezentovali. Ve druhém poločase od cca 50. minuty Sparta získala navrch a vyjádřila to i brankově. Převahu však dnes získala spíše díky síle a kondici. Věřím, že i tento faktor bude v příštích zápasech méně patrný a kluci se budou moci radovat i z výsledku.“

LIGOVÁ TABULKA ZDE

Sparta Praha U14 – FCVP U14 2:1
Branky: 40. Rott, 63. Rott – 62. Štauber.
Sestava Plzně: Kunesch – Prokop (46. Rajtmajer), T. Keltyčka, Vach, Vinš – D. Pracht (36. D. Keltyčka), Falout (C) – Kamenský (46. Secký) – Čeliš (46. I. Vonásek), Rádl (46. Štauber), J. Vonásek (46. Doubek).
Hodnocení trenéra Štěpána Havránka: „V hezkém počasí se hrálo kvalitní utkání kategorie U14. Obě mužstva se snažila hrát v maximálním tempu. Nám se herně více povedl první poločas, kdy jsme působili fotbalovějším dojmem. Soupeř naopak tahal za delší konec provazu na začátku druhé půle. V této fázi utkání jsme se nechali zatlačit, byli jsme hodně pasivní a Sparta si vytvářela množství standardních situací. Z jedné takové vstřelila ve 40. minutě vedoucí branku. V 62. minutě po hezké akci vyrovnal Štauber. Bohužel, jak již u nás bývá pravidlem, hned v další minutě šel soupeř opět do vedení – a znovu po dohrané standardní situaci. Celkově nás mrzí herní výpadky, které se opakují téměř v každém utkání, a lacino inkasované branky.“

LIGOVÁ TABULKA ZDE

FCVP U13 – Táborsko U13 12:0
Branky: Gadač 4, Gaszczyk 3, Se. Horváth 2, Vilímek, Šot, Kučera.
Sestava Plzně: Krištofovič, Petr – Šedivý, Kulišan, Šot, Červený, Haas, Gadač, Gaszczyk, Hašek, Trojan, Se. Horváth (C), Si. Horváth, Vilímek, Kučera, Chalupa.
Hodnocení trenéra Martina Vísnera: „Dnes jsme vydrželi být po celou dobu utkání aktivní a dobrým presinkem v obranné fázi získali mnoho míčů již na útočné polovině hřiště. Pevně věříme, že si kluci tuto chu hrát a střílet branky přenesou i do příštího týdne, kdy nás čeká tým Sparty Praha.“

LIGOVÁ TABULKA ZDE

FCVP U12 – Táborsko U12 8:2
Branky: Trojovský 2, Dulík 2, Lemon, Paidar, Sutr, D. Kardoš – Staněk 2.
Sestava Plzně: Řezanina – D. Kardoš, Nedvěd, Sivák, Toman, Sutr, Dulík, Honomichl (C), Trojovský, Paidar, Baštář, Hodek, Basl, Lemon, K. Kardoš, Bezděk.

LIGOVÁ TABULKA ZDE

Slavia Praha ženy – FCVP ženy 4:0
Branky: 27. Chlastáková, 33. Krejčiříková, 76. Jarchovská, 86. Szewieczková.
Sestava Plzně: Vaníčková – Pacandová (70. Švábová), Ondrášková (C), Tauberová, Karasová, Nehodová (77. Kratochvílová), Markelová, Knödlová (48. A. Radová), Mrázová, Mikešová (54. Šlajsová), Mášová.

LIGOVÁ TABULKA ZDE

FCVP dorostenky – Slovácko dorostenky 2:7
Branky: 59. Němcová, 75. Kratochvílová – 11. Malatová, 39. Bielikova, 46. Krištofová, 47. Polášková, 50. Krištofová, 72. Žufánková, 78. Bielikova.
Sestava Plzně: Holíková (C) (65. Štichová) – Němcová (61. Michalcová), Lukešová (58. Voráčková), Jílková, Mirtlová (54. Churanová), Baumruková, Ajazi (61. Růžičková), Charouzová (72. Lemáková), Kratochvílová, Horáčková (54. Kloudová), Polcarová.

LIGOVÁ TABULKA ZDE

Sparta Praha st. žákyně – FCVP st. žákyně 10:1
Branky: 5. Shomstein, 6. Tomanová, 43. Loudová, 47. Přílepková, 53. Přílepková, 57. Pokorná, 59. Přílepková, 63. Shomstein, 67. Přílepková, 69. Přílepková – 34. Remiášová.
Sestava Plzně: Menclová – Hermanová, Hraničková (C), Gajdošová, Strašilová, Remiášová, Belšánová, Csordas, Skalická, Řemenová, Klepsová, Voborníková, Gracias, Rutová, Polívková.

LIGOVÁ TABULKA ZDE

Sparta Praha ml. žákyně – FCVP ml. žákyně 2:1
Branky: 2. Šastný, 18. Jakubů – 49. Košiková.
Sestava Plzně: Žížková – Šotová, Sutnarová (C), Jančová, Košiková, Rancová, Mifková, L. Šottová, Märzová, Alexová, Novotná, Gotthardtová, Polívková.

LIGOVÁ TABULKA ZDE

Foto: David Koranda