Po úvodní zimní výhře 6:0 nad třetiligovým Ústím nad Orlicím čeká tým trenéra Pavla Vrby druhý přátelský zápas roku 2019, do Luční ulice míří Sokolov. Baník se v Plzni představí v sobotu 12. ledna od 10:30 hodin.

Na zápas bude znovu platit jednotné vstupné 50 Kč. Zdarma budou moci jít permanentkáři, držitelé platebních karet FCVP a průkazů ZTP. Stadion se otevře 90 minut před výkopem, na místě bude znovu k dispozici stánek s občerstvením a Viktoria shop. Hrát se tentokráte bude systémem 4x30 minut.

S druholigovým Sokolovem se viktoriáni utkali již v letní přípravě. Zápas hraný v Mariánských Lázních vyhráli 2:0 po brankách Michaela Krmenčíka a Aleše Čermáka. Tehdy ještě Baník vedla plzeňská legenda Pavel Horváth, jenž od této zimy přebral plzeňskou juniorku.

Baník Sokolov je po 16 odehraných kolech ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE na devátém místě tabulky se ziskem 21 bodů a skóre 17:20.

V prvním letošním přátelském utkání zdolala Viktoria Plzeň třetiligové Ústí nad Orlicí v poměru 6:0. Pod osvětlením v Luční ulici viděli přítomní fanoušci i dva góly nové posily Jeana-Davida Beauguela, prosadil se také slovenský křídelní záložník Erik Pačinda. Posily budou v akci také tuto sobotu, tak přijďte podpořit červenomodré do Luční ulice!