Liga startuje! V neděli čeká Viktorku první ligový zápas v této sezoně, když v Doosan Areně přivítáme hosty z Mladé Boleslavi. Vstupenky jsou stále v prodeji a prosíme fanoušky, aby věnovali chvíli svého času a přečetli všechny důležité informace nutné k návštěvě stadionu. Děkujeme!

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Doosan Arena pro vás otevře své turnikety tradičně 90 minut před výkopem zápasu, tedy ve 14:30. Vzhledem k dalším opatřením doporučujeme přijít s dostatečným časovým předstihem, abychom minimalizovali tvoření front atd.

PERMANENTKY

Vstup na utkání mají permanentkáři zajištěný na jejich permanentní kartu a mohou využít svá místa.

JAK SE PROKÁZAT U VSTUPU

Kromě platné vstupenky či permanentky na tento duel je nutné prokázat u vstupu potvrzení o bezinfekčnosti jedním z aktuálně platných způsobů:

  • osoba absolvovala nejdéle před 7 dny RT-PCR vyšetření na přítomnost viru SARS-CoV-2 s negativním výsledkem, nebo
  • osoba absolvovala nejdéle před 72 hodinami POC test na přítomnost antigenu viru SARS CoV-2 s negativním výsledkem, nebo
  • osoba byla očkována proti onemocnění covid-19 a doloží certifikátem o provedeném očkování, že u očkování uplynulo:
    - od aplikace druhé dávky očkovací látky v případě dvoudávkového schématu podle souhrnu údajů o léčivém přípravku (dále jen „SPC“) nejméně 14 dní, nebo
    - od aplikace dávky očkovací látky v případě jednodávkového schématu podle SPC nejméně 14 dní, nebo
  • osoba prodělala laboratorně potvrzené onemocnění covid-19, uplynula u ní doba izolace podle platného mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví a od prvního pozitivního testu neuplynulo více než 180 dní
  • výjimku mají děti do 6 let

Potvrzení je nutné mít v papírové formě, nestačí pouze vyfocené v telefonu. Z mobilního telefonu budeme na všech vstupech akceptovat pouze aplikaci Tečka.

Pro vstup nestačí potvrzení od zaměstnavatele ani čestné prohlášení o provedení samotestu.

Po celou dobu pobytu na stadionu je třeba nosit ochranu dýchacích cest – respirátor.

Tato schválená a vydaná pravidla LFA platí pro celou ligu a Viktoria je zavázána k jejich dodržování.

JAK A KDE SE OTESTOVAT

Chceme fanouškům vyjít maximálně vstříc a ulehčit jim návštěvu zápasu. Z toho důvodu opět zřídíme přímo na stadionu speciální testovací místo, které bude k dispozici v neděli od 12:00 v prostorách před sektorem V (viz mapka). Prosíme, rezervujte si svůj čas dopředu.

POKUD JSTE SE REGISTROVALI NA TESTOVÁNÍ OD 10:00 DO 12:00 – OTESTUJEME VÁS U PD RYCHTÁŘKA.

OD 12:00 POTOM MَETE BÝT OTESTOVÁNI NA OBOU MÍSTECH (PD RYCHTÁŘKA I STADION).

BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE

Žádáme fanoušky, aby po celou dobu na stadionu nosili respirátory, dodržovali rozestupy, dbali zvýšené hygieny a byli k sobě ohleduplní.

OBČERSTVENÍ NA STADIONU

Zde jsme bohužel zaznamenali ve čtvrtek největší problém a všem fanouškům bychom se chtěli omluvit! Selhání v počtu stánků je pro nás absolutně neakceptovatelné a vše intenzivně řešíme s externím poskytovatelem cateringových služeb. Vynaložíme jako klub veškeré úsilí, aby se to v nadcházejícím zápase neopakovalo a v neděli byly otevřené všechny stánky, kde si lze zakoupit občerstvení.

VIKTORIA SHOP

Viktoria shop pro vás bude v zápasový den otevřený od 10:00. K dispozici před utkáním bude i druhý stánek v Pallově ulici či stánek na hlavní tribuně. Pořídit si budete moci zbrusu nové dresy či nové podpisové karty.

VSTUPENKY

Vstupenky na duel s Mladou Boleslaví jsou stále k dispozici ve volném prodeji, zakoupit si je můžete online na webu Plzeňské vstupenky či na pokladnách za severní věží Doosan Areny v těchto časech:

  • Pátek do 17:00
  • Sobota (zavřeno)
  • Neděle od 13:30 do utkání (lze zakoupit od 10:00 i ve Viktoria shopu)

Stále platí i speciální akce: při zakoupení nového dresu pro sezonu 2021/2022 obdržíte vstupenku na nedělní ligový start s Boleslaví zdarma.

FANOUŠCI HOSTŮ

Na ligových zápasech jsou již aktuálně povoleni i fanoušci hostů v omezeném množství (5 % z aktuální povolené kapacity). Pro fanoušky Mladé Boleslavi bude otevřena pokladna před jejich sektorem U.

ZÁPASOVÝ MAGAZÍN VIKTORIÁN

Na zápas s Mladou Boleslaví pro vás samozřejmě chystáme tradiční zápasový magazín Viktorián, který bude i tentokrát v online vydání. Permanentkáři jej obdrží tradičně v den zápasu do svých emailových schránek, ostatním fanouškům bude pak dispozici na webu.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny není v den zápasu možné. Lze však využít PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.

PIVOVARSKÁ LÁVKA

Během nedělního zápasu nebude lávka do pivovaru uzavřena.