Viktoriány dnes od 17 hodin čeká první přátelské utkání před sezonou 2018/2019. Červenomodří se i s novými posilami představí na hřišti divizního týmu SK SENCO Doubravka.

Zápas začíná v 17:00. Fanoušci červenomodrých barev tak budou mít možnost poprvé v akci vidět nové posily pod vedením trenéra Pavla Vrby. Představit se mohou Ubong Ekpai, Roman Procházka, Jaroslav Navrátil i Luděk Pernica.

Vzhledem k omezeným prostorám areálu SK Senco doporučuje doubravecký klub využít spíše MHD – a to autobusu číslo 28 (zastávka Husův park) či autobusu číslo 30 (zastávka Kovošrot nebo Husův park). Pokud i tak pojedete autem, využijte spíše parkoviště za areálem – mapka ZDE.

Vstupenky se budou prodávat na pokladnách na Sencu, jejich cena činí 50 korun.

Senco Doubravka hrála v uplynulé sezoně velmi vyrovnanou Divizi A. Se 44 body a skóre 46:50 nakonec obsadila jedenácté místo, ovšem na třetí Hořovicko ztrácela pouze tři body.

Oba týmy se naposledy potkaly v letní přípravě před sezonou 2016/2017, Viktoria tehdy vyhrála 9:0. Góly vstřelili TomᚠHořava, Jan Suchan, Jan Baránek, Michael Krmenčík, Jan Kopic, David Štípek, Martin Chrien, Milan Petržela a Jiří Piroch.

Z průběhu zápasu na našem Twitteru přineseme ty nejdůležitější informace. Po utkání se pochopitelně můžete těšit na reportáž, fotogalerii, ohlasy i video se sestřihem branek.

Fotogalerie