Už máte svoji permanentní vstupenku? Věříme, že také v sezoně 2020/2021 budete součástí týmu a pořídíte si ji. Navíc můžete klub podpořit i výjimečným gestem solidarity. Kompletní informace naleznete v článku.

Fanoušci jsou vždy důležitou součástí viktoriánské rodiny. Velkou vlnu podpory hráčům i klubu vyjadřovali i v době, kdy nemohli fandit svému týmu přímo na stadionu, čehož si velmi vážíme a uděláme maximum, abychom vám v sezoně nabídli co nejvíce společné fotbalové radosti.

„Všem fanouškům, kteří si permanentku zakoupí, předem děkujeme a mohu slíbit, že budeme makat, abychom vás našim fotbalem bavili a aby byl plný nadšení a týmového ducha. I vy jste součástí našeho týmu,“ vzkazuje kouč Adrian Guža.

Informace k prodeji

Prodej permanentních vstupenek pro ročník 2020/2021 byl odstartován ve čtvrtek 6. srpna. Klub se intenzivně zabýval různými variantami a rozhodl se, že permanentní vstupenku si bude moci zakoupit každý ze stávajících držitelů (majitelé jakékoli permanentní vstupenky ze sezony 2019/2020).

Vždy však budeme muset respektovat aktuální situaci a dodržovat z ní vyplývající nařízení. Naše rozhodnutí o prodeji činíme s výhledem, že během podzimu dojde k přislíbenému uvolňování, a tedy navyšování počtu fanoušků na tribunách.

Pořídit si permamentní vstupenku mohou v tuto chvíli pouze stávající držitelé, počet nijak limitován není. S volným prodejem permanentek ani vstupenek na jednotlivá utkání v tuto chvíli nepočítáme. „Chceme našim věrným fanouškům nabídnout možnost, aby byli upřednostněni a dostali se na stadion, pokud to bude možné,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Pokud by omezení nastalo, každý permanentkář od klubu vždy s předstihem emailem obdrží informaci, jakým způsobem se na stadion lze dostat – v jakém počtu a zda na permanentní či náhradní vstupenku. I proto je důležité mít na permanentkáře aktuální kontaktní údaje, které vyplníte ve formuláři při nákupu permanentky (viz níže).

Důležité zvýhodnění pro věrné fanoušky je samozřejmě cenové – permanentkář opět výrazně ušetří v porovnání s cenami jednorázového vstupného (až 60 %). Klub navíc nastavil ceny permanentek vstřícně s ohledem na aktuální situaci a s ní související počet mistrovských zápasů.

Vzhledem ke změně herního modelu (liga má 18 účastníků a nebude se hrát nadstavbová část), bude v prodeji pouze 1 typ permanentní vstupenky, a to EXTRA, která je platná na celou sezonu (17 domácích ligových zápasů plus případné domácí zápasy MOL Cupu – za předpokladu, že to aktuální situace a nařízení dovolí).

Předprodej permanentních vstupenek byl spuštěný ve čtvrtek 6. srpna na pokladnách za severní věží Doosan Areny a probíhá každý den včetně víkendu (9:00–17:00). Stávající permanentkáři mají garanci rezervace svého místa a své zvýhodněné ceny až do 11. září.

Gesto solidarity. Vyberte si.

Považujeme za férové, abychom zároveň dořešili i minulou sezonu, kdy fanoušci nemohli z důvodu zásahu vyšší moci několik utkání v Doosan Areně navštívit. Ze strany fanoušků jsme zaregistrovali iniciativu, že část z nich nežádá žádnou kompenzaci za ušlé zápasy. Této iniciativy si velmi vážíme! Na druhou stranu respektujeme i opačný názor a nabízíme druhou variantu – fanoušek si může při nákupu nové permanentky zvolit, zda využije další slevu 10 %, či zda se této možnosti vzdá, a podpoří tak svůj klub tímto výjimečným gestem solidarity. Výběr je na každém fanouškovi a a už se rozhodnete jakkoli, děkujeme!

Samozřejmostí je řada výhod a benefitů u klubových partnerů.

Vaše karta zůstává pochopitelně i nadále multifunkční chytrou permanentkou, která umožňuje unikátní propojení služeb a je plnohodnotnou obdobou elektronické peněženky Plzeňské karty – můžete díky ní například zaplatit jednorázové jízdné v MHD, zboží ve Viktoria shopu či u stánků v Doosan Areně.

S permanentní vstupenkou FC Viktoria Plzeň 2020/2021 máte zajištěno:
  • Vstup na všechna domácí ligová utkání sezony 2020/2021*
  • Vstup na všechna domácí utkání MOL Cupu 2020/2021*
  • Předkupní právo a výhodnější cena permanentky na nadcházející sezonu 
  • Volný vstup na domácí přátelské zápasy A týmu*
  • Volný vstup na domácí utkání B týmu v rámci ČFL*

(* za předpokladu, že to aktuální situace a nařízení dovolí)

Bonusem pro každého permanentkáře je slevový voucher na 300 Kč do Viktoria shopu (platí při nákupu nad 1000 Kč a bude možné jej využít například i při nákupu nového dresu).

Pro permanentkáře je nachystán i voucher na slevu 200 Kč do klubové restaurace Klubovka.

Benefity od klubových partnerů – formát PDF

Jak lze platit na pokladnách?

  • Hotově
  • Platební kartou
  • Benefitními poukázkami typu Sodexo (flexipass + focuspass), Edenred (Ticket benefits), Le Cheque Déjeuner (Uni šek) – pouze v tištěné podobě, nelze benefitní kartou!

Ostatními benefitními poukázkami platit nelze, nelze rovněž využívat dárkový poukaz z Viktoria shopu.

Vyplnění formuláře

Stejně jako v předchozích letech je nutné vyplnit při nákupu krátký formulář. Jeho důležitost se projevila například během koronavirové pauzy, kdy jsme mohli permanentkáře informovat o aktuální situaci, omezeních či o možnosti navštěvovat zápasy.

Pokud by i nadále platila hygienická nařízení pro dodržování rozestupů na tribunách, byli bychom v důsledku těchto opatření nuceni fanoušky usadit například na jiné sedadlo, než mají uvedené na permanentce – právě proto s vámi potřebujeme být v kontaktu na e-mailu či telefonu.

V neposlední řadě jsme pro fanoušky připravovali speciální čísla magazínu Viktorián, která jsme následně rozeslali na uvedené e-maily. Při dohrávání sezony pak permanentkáři obdrželi Viktorián vždy ráno v zápasový den s předstihem.

Vyplněním formuláře budete moci navíc naplno využívat všechny benefity, budete pravidelně dostávat newsletter s aktuálními informacemi a například se usnadní i řešení případného odcizení či ztráty karty.

Pokud si jej vyplníte a vytisknete doma a přinesete s sebou na pokladnu, výrazně tím urychlíte nákup nové permanentky a za tento vstřícný krok předem děkujeme.

Formulář k nákupu permanentní vstupenky ke stažení – formát PDF

U pokladen budou samozřejmě nachystány i prázdné formuláře.

Jak si převést peníze ze staré karty?

Pokud vám zůstaly peníze na staré permanentce, nic se neděje, až do konce kalendářního roku 2020 s ní můžete normálně platit tam, kde jste zvyklí.

Pokud chcete tuto částku převést na permanentku novou, lze tak učinit v Zákaznických centrech PMDP – Denisovo nábřeží 12Klatovská třída 12. Přehrání peněz vám provedeme rovněž ve Viktoria shopu.

Rodinná tribuna – sektor H

Oblíbená tribuna je samozřejmě připravena i v nové sezoně. Jakmile to situace dovolí, opět na vás a vaše děti čeká esportová zóna s konzolemi PS4, fotostěna, malování na obličej, soutěže či autogramiády hráčů FCVP.