Uf, to byl obrat! Viktoria otočila v závěrečné desetiminutovce zápas s Jabloncem, který porazila 2:1. Dlouhou dobu červenomodří prohrávali, ale poté na hřiště přišel Joel Kayamba a dvěma skvělými centry pomohl ke tříbodovému zisku. Vítězný gól vstřelil Jean-David Beauguel, oba jsme vyzpovídali pro klubový web.

Joel Kayamba přišel do hry v 77. minutě a na obou gólech měl obrovský podíl. „Dnes jsem měl dobrou náladu, byl jsem pozitivní a věřil jsem, že to můžeme otočit. Díkybohu se mi podařilo nahrát na dva góly a vyhráli jsme,“ těší konžského krajního záložníka. „Měl jsem motivaci a věřil jsem si, jsem za to moc rád,“ dodává.

Na vítězný gól nahrál v 88. minutě Beauguelovi. „Měli jsme tam těch centrů více, vždy jsem se snažil soustředit na ten správný moment. Míč od Kayamby byl velmi dobrý. Jsem šastný, že jsem dal gól, za fanoušky, za všechny... Bylo to moc důležité dnes vyhrát,“ raduje se francouzský střelec. „Svůj gól bych chtěl věnovat Josefu Šuralovi a jeho rodině,“ dodává vzápětí.

Viktoria se tak dotáhla na vedoucí Slavii na dva body. A příští víkend hraje právě na Sinobo Stadium v pražském Edenu. „Už se na to těším. Když vyhrajeme, bude to pro nás velmi dobré. Každý ví, v jaké jsme situaci, takže není třeba o tom více mluvit... Budeme muset makat a uvidíme příští týden,“ říká Beauguel. „Na Slavii to bude zase jiné. Domácí budou chtít hrát jejich fotbal a my budeme taky chtít hrát ten svůj, takže to bude hlavně o motivaci. Musíme se na to kvalitně připravit,“ ví Joel Kayamba.

Fotogalerie