19. 11. 2017    Juniorka - reportáž

Junioři na domácím hřišti padli s pražskou Slavií

FC Viktoria Plzeň

15. kolo / Neděle 19. 11. 2017, 10:15 / Luční

15. kolo / Neděle 19. 11. 2017, 10:15
Luční

FC Viktoria Plzeň

0:3

(0:3)

SK Slavia Praha

sestavy

FC Viktoria Plzeň

Hrachovec – Kadar, Vacovský (C), Skála, Ryška – Pavlík (86. Pek), Kulhánek (61. Vilček) – Vais, Mudra, Arzberger – Pinc.

SK Slavia Praha

Otáhal – Schnürer, Stropek, Kingue, Havrda (85. Kovařík) – Bucha (C), Bjeloš (76. Stehno) – M. Lauricella (69. Čvančara), Badocha, Nabiyev – Sintean.

statistiky

Branky: 10. Bjeloš, 28. Havrda, 45. Badocha, ŽK: Mudra – Bjeloš, Sintean, Rozhodčí: Severýn – Fišer, Kožár.

Diváci: 75

Po reprezentační přestávce již byla v akci také juniorka Viktorie Plzeň. Bez svého kapitána Rudolfa Nováka a brankářské jedničky Dominika Sváčka přivítala v Luční ulici Slavii Praha. Sešívaní v první půli přežili všechny šance červenomodrých a sami se třikrát prosadili, díky čemuž si ze západu Čech odvezli všechny tři body.

Jako první si šanci vytvořili viktoriáni, respektive ji spíše připravili sami hosté. Po hrubce brankáře Otáhala měl velkou možnost Arzberger, z hranice vápna ale přestřelil slávistickou branku. A Pražané trestali dvojnásobně. V 10. minutě se přesnou ranou prosadil Nikola Bjeloš, o 18 minut později střelu Šimona Havrdy nedokázal gólman František Hrachovec zkrotit a bylo to 2:0. Zápas rozhodně nenudil ani nadále, velkou šanci měl po akci Pince Jakub Kulhánek, jenomže jeho střela minula tyč. Na druhé straně míč z čáry odkopával stoper Filip Vacovský.

Když poté Viktoria neproměnila další dvě gólové příležitosti, údeřili opět sešívaní. Na konci prvního poločasu navýšil na 3:0 Ondřej Badocha. Ve druhém dějství hry měli za domácí celek šanci alespoň zmírnit skóre TomᚠSkála a Filip Vacovský, ani jeden své šance ale nevyužil a slávisté si odvezli vysoké vítězství.