Nástěnný kalendář na rok 2019 s fotkami ze zápasů Ligy mistrů je v prodeji! Zakupte se ve viktoriánském fanshopu či na eshopu kalendář připomínající sváteční zápasy v rámci UEFA Champions League.

Hledáte ideální dárek pod stromeček? My pro vás máme čerstvý tip! V prodeji je již kalendář na rok 2019 s krásnými fotkami ze zápasů v rámci skupinové fáze Ligy mistrů, kde viktoriáni svádějí boje s Realem Madrid, AS Řím a CSKA Moskva.

Unikátní UCL kalendář pro vás připravil klub ve spolupráci s fotografy Josefem Adltem, Martinem Skálou a Ladislavem Nussbauerem. „Tento kalendář by měl fanouškům připomenout zápasy v Lize mistrů, které byly svátkem nejen pro Viktorii Plzeň, ale i celý český fotbal. Pro viktoriánské příznivce navíc chystáme jako překvapení ještě jeden nástěnný kalendář s jinou tematikou, který odhalíme v brzké době. Připravován je rovněž stolní kalendář věnovaný mládežnickým celkům Viktorie Plzeň,“ vysvětluje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Kromě viktoriánského fanshopu je kalendář v prodeji také na eshopu za cenu 299 Kč, zakoupit ho můžete ZDE. Od úterý 4. prosince bude kalendář v prodeji také na stánku v OC Olympia Plzeň!