Viktoriáni ve 29. kole Synot ligy cestovali na půdu Bohemians 1905. Trenér Miroslav Koubek provedl oproti utkání s Jihlavou několik změn v základní sestavě mistrovského týmu.

"Myslím, že jsme viděli pěkné utkání. Padlo pět branek, což diváky potěšilo. Mě už samozřejmě méně potěšil výsledek. Prohráli jsme, protože soupeř byl hladovější po vítězství. Především v prvním poločase. Ten druhý byl již z naší strany lepší, ale doplatili jsme na vlažný vstup do zápasu. Pomalu jsme se dostávali do rytmu a v konfrontaci s agresivnějším soupeřem jsme dělali zbytečné chyby. Tyto chyby nás dostaly do stavu 0:2. Nám se podařilo výsledek na konci prvního poločasu zkorigovat a chtěli jsme utkání otočit. Ovšem za stavu 1:2 jsme i přes nᚠtlak dostali gól z brejku. Utkání jsme si prohráli horším přístupem v prvním poločase," hodnotí utkání trenér hostů. 

Viktoria proti Bohemians nastoupila s pozměněnou obrannou čtveřicí ve složení Rajtoral, Hejda, Baránek a Kovařík. "Změn v sestavě moc nebylo. Ale těch několik se týkalo především obrany. Hejda ani Baránek toho v poslední době moc neodehráli a byla na nich znát jistá nerozehranost. Určitě ale nechci říct, že by mě zklamali," říká ke změnám v sestavě Koubek.

"Každá porážka bolí. Jednalo se o ligové utkání, takže spokojenost být nemůže. Nicméně jedná se o zápasy, které jsou k vidění i v jiných ligách. Po mistrovském titulu koncentrace opadne, šanci dostanou jiní hráči. Důvodů může být samozřejmě víc, ale základem byl opravdu prospaný první poločas," hledá příčiny porážky trenér Miroslav Koubek.