Juniorka již má za sebou tři kola, dorosteneckým kategoriím začíná tento víkend ligový ročník 2018/2019. Týmy U19 a U17 se v sobotu představí ve Zlíně, kategorie U18 a U16 pak v neděli budou hrát na Žižkově. Za osmnáctku opět budou naskakovat hráči z více kategorií dohromady, týmy do 19, do 17 a do 16 let však již v tyto dny uzavřely své soupisky.

Juniorka

Několik juniorů Viktorie Plzeň zamířilo na hostování do druholigových, třetiligových či divizních klubů. Jmenovitě jde o následující hráče:
Most – Milan Ryška
Karlovy Vary – MatyᚠŠampalík, Adam Němec, Martin Suchý
Velvary – Bohumil Havel
Králův Dvůr – Rudolf Novák
Písek – Filip Vacovský, Dušan Pinc
Domažlice – Martin Rychnovský, JonᚠVais, Jakub Kadar, Filip Čihák
Táborsko – LukᚠPfeifer
Ústí nad Labem – LukᚠMatějka
Přeštice – LukᚠMudra, Jakub Kulhánek, TomᚠSkála, Radim Remiáš

Dorost U19

Tým U19 čeká v této sezoně mimo domácí soutěže také prestižní UEFA Youth League (mládežnická Liga mistrů). I proto se tým trenérů Jiřího Žiláka a Roberta Vágnera rozhodl posílit, z pražské Sparty přišla dvojice hráčů: obránce Šimon Gabriel a útočník Pavel Hezoučký.

Soupiska U19 ZDE

Dorost U17

Sedmnáctku bude v této sezoně trénovat Ondřej Šiml společně s Radkem Schveinertem. Do jejich týmu přibyli dva nováčci – brankář Daniel Kubíček z Mostu a útočník Adam Kronus z Kladna.

Soupiska U17 ZDE

Dorost U16

Trenérům Josefu Parláskovi a Jaroslavu Kovaříkovi se hlásily následující posily: Marek Štůla, MatyᚠFerko, Robert Aubrecht (všichni Sokolov), Ladislav Janča (Domažlice), Metoděj Málek (Slavia Praha) a Jakub Papež (Sušice).

Soupiska U16 ZDE