Zatímco viktoriáni v tyto dny absolvují tréninkové jednotky na soustředění v Rakousku, blíží se také prázdninové měsíce, během kterých několik fanoušků Viktorie Plzeň vyrazí na dovolenou do zahraničí. Vezměte si s sebou viktoriánské předměty (dresy, šály, ...), udělejte si pěknou fotku a vyhrajte zajímavé ceny!

Pravidla soutěže jsou stejná jako v minulém roce, mění se pouze systém vyhodnocování. Stačí se vyfotit někde na dovolené u moře, na horách či kdekoli jinde s viktoriánskou tematikou. Fotografii posléze můžete umístit buď na instagramový profil, nebo zaslat na e-mailovou adresu:

1) Instagram – profil musíte mít jako veřejný, k fotografii přidejte hashtag #leto2019fcvp a označte na ní účet fcviktoria_official (nezapomeňte přidat polohu, abychom věděli, odkud fotografie pochází)
2) E-mail – fotografii můžete zaslat na e-mail leto2019@fcviktoria.cz, do mailu nám pak napište, kde byla fotografie pořízena

Nejlepší fotografie tento rok zvolí sami fanoušci, oceněno jich bude celkem šest. Vyhodnocovat se bude ve dvou kategoriích:

1) Instagram – tři fotky s nejvíce získanými lajky do 31. 8. 2019, kdy je soutěž ukončena, budou oceněny (všechny fotky, kde budou dodržena pravidla – veřejný profil, hashtag #leto2019fcvp a označený účet fcviktoria_official, získají lajk od viktoriánského účtu)
2) Facebook – fotky zaslané skrze e-mail umístíme po 31. 8. 2019 na nᚠfacebookový profil do fotogalerie a tři fotky, které během týdne od zveřejnění získají nejvíce lajků, budou oceněny

POZOR: Každý soutěžící může zaslat maximálně JEDNU fotografii.

Zasláním fotografie na e-mail, případně jejím zveřejněním na Instagramu soutěžící udělují svůj souhlas s jejich pozdějším zveřejněním na komunikačních kanálech FC Viktorie Plzeň.

Ceny za nejlepší fotografie budou v obou kategoriích následující:
1. VIP prohlídka Doosan Areny pro 5 osob
2. Dres podepsaný celým týmem, Ročenka
3. Míč FCVP podepsaný celým týmem, Ročenka