Už od podzimu se zapojili mladší žáci Viktorie do dlouhodobé krajské soutěže, která po několika nominačních turnajích vygradovala v posledních týdnech. Finálový turnaj v Ledcích pak proběhl v první červnové úterý a červenomodří si z něj odvezli bronzové medaile.

Celého finálového turnaje se zúčastnily čtyři týmy – mimo družstva Viktorie složeného kompletně z hráčů kategorie U12 ještě FC Rokycany, SK Petřín a FK Tachov.

K zápasům nastupovaly týmy v počtu 7+1 na 30 minut a hrálo se na zkráceném hřišti mezi šestnáctkami – narozdíl od zápasů v dřívější fázi soutěže, které se odehrály na šířku standardního hřiště.

Los pro semifinále přiřkl mladým viktoriánům Rokycany. Utkání téměř celou dobu kontrolovali svěřenci Filipa Linharta, prosadit se ale nedokázali. „Nehráli jsme špatně, ale bylo to trochu bez odvahy, utahané, nevytvořili jsme tam nic moc překvapivého, chyběla tam jiskra a takové to zrychlení hry,“ mrzelo trenéra po turnaji. Viktoriáni pustili soupeře za celý zápas snad dvakrát na vlastní polovinu, ten z toho ale dokázal vytěžit gól, díky kterému nakonec 1:0 zvítězil.

Rokycany tedy zamířily do finále, v němž podlehly Petřínu 1:4, a na Plzeň čekal v souboji o bronz Tachov. „S Tachovem jsme hráli lépe, i když začátek nebyl úplně ideální. Celkově to byl vyrovnanější zápas, protože se Tachov snažil hrát víc než Rokycany, které se možná i díky tomu gólu na 1:0 potom trochu zatáhly,“ hodnotil utkání trenér Linhart. Reparát jeho tým zvládl bez větších potíží, sezonu zakončil vítězstvím 3:0 a konečným třetím místem.