Vlak jménem Synot ligy 2014/2015 se o víkendu opět zastaví na západě Čech. V Doosan Areně se půjde na fotbal v sobotu 25. dubna od 20:15 a soupeřem se vedoucí Viktorii Plzeň stane tým Mladé Boleslavi. Západočeši jistě budou chtít v domácích podmínkách udržet stoprocentní ligovou bilanci.

„Máme před sebou cíl, který je získat tři body. To se ale nikdy nerodí lehce a my se proto musíme soustředit jen na zápas a udělat pro výhru maximum. Nemůžeme v hlavách polevit a nechat se ukolébat tím, že jsme o bod zvýšili náskok na prvním místě. Abychom tenhle zápas, který určitě nebude lehký, musíme být stoprocentně koncentrovaní,“ má jasno Václav Pilař, jehož zdravotní stav se oproti předchozím utkáním zlepšil. „Po Brnu mě bolel kotník a také díky tomu jsem vypadl z tréninku. Teď se to ale lepší, jsem zdravý a cítím se dobře,“ prozrazuje reprezentační záložník.

Na duel se čtvrtým celkem ligové tabulky se očekává tradiční plzeňská fotbalová atmosféra. „Těším se na každý domácí zápas, protože fanoušci na nás chodí pořád a jsou skvělí. Vnímáme je jako velkou podporu a jsme moc rádi, že nám takhle pomáhají. Na hřišti se pak cítíme líp a jsme o to víc motivovaní,“ smeká pomyslný klobouk směrem k plzeňským příznivcům Pilař.