Již v neděli 15. listopadu naskočí Viktoria k dalšímu soutěžnímu zápasu v Doosan Areně. V rámci úvodního duelu osmifinále MOL Cupu se plzeňští fotbalisté představí proti Brnu. Duel se Zbrojovkou odstartuje netradičně již od 14 hodin.

Plzeňští fanoušci si již mohou zajišovat vstupenky na duel, a to jak v prostorách klubového fanshopu, tak také na všech předprodejních místech systému Plzeňské vstupenky a také online na serveru www.plzenskavstupenka.cz

Viktoria připravila k osmifinále speciální akci, v rámci které jsou vstupenky do všech sektorů k dostání za 80 Kč. Majitelé permanentek mají samozřejmě vstup na utkání zdarma. „Věříme, že přes nevšední termín se Doosan Arena opět důstojně zaplní. Naši fanoušci v utkáních se Spartou i Rapidem Vídeň ukázali svoji třídu a právě na jejich podporu se budeme spoléhat také v domácím pohárovém souboji. Také proto jsme přistoupili na snížení a sjednocení ceny vstupenek, abychom do Štruncových sadů přilákali co možná největší počet příznivců Viktorie,“ řekl k distribuci vstupenek klubový tiskový mluvčí Pavel Pillár. 

Speciální akci si přichystal také klubový fanshop. Právě v neděli 15. listopadu, v den utkání s Brnem, budou moct všichni držitelé permanentek a také majitelé vstupenek na duel se Zbrojovkou využít speciální slevy ve výši 15%. Tato sleva se bude vztahovat na veškeré nezlevněné zboží a fanouškům bude pro její využití dostačovat předložení platné permanentky či vstupenky na domácí osmifinále MOL Cupu. Fanshop bude v tento den otevřen od 9:00 do 16:30.