Náměstí Republiky a přilehlé ulice. Tady všude můžete během dnešního dne vidět speciální výzdobu, vlajky plzeňské Viktorky a UEFA Champions League. Důvod je jasný: již dnes večer nastoupí tým trenéra Pavla Vrby v Římě ke druhému utkání elitní soutěže a západočeská metropole je na svůj tým náležitě hrdá. A také mu na dálku drží palce!

Mimo nejbližšího okolí náměstí je přichystáno i další překvapení. Speciálními vlaječkami budou během dneška vyzdobeny i všechny tramvaje, které budou brázdit plzeňské ulice. Viktorka je po pěti letech zpět mezi evropskou elitou a celé město i kraj si toho nesmírně váží. „Jsme rádi, že Ligou mistrů žije celý region. Chtěl bych všem našim fanouškům vzkázat, a nám dnes večer drží palce,“ váží si podpory kapitán týmu Roman Hubník.

Viktoriáni, souboj s AS Řím vypukne ve Věčném městě již dnes ve 21.00. Proti domácím, jejichž dres obléká například i český reprezentant Patrik Schick, se viktoriáni pokusí o další bodový zisk do skupiny G, v níž jsou ještě týmy CSKA Moskva a Realu Madrid. 

Držte palce!

Fotogalerie