Hráči Viktorie Plzeň se už podruhé během čtrnácti dnů vypraví na teplický stadion Na Stínadlech, aby zde bojovali o cenné vítězství. Po úvodním zápase čtvrtfinále Poháru České pošty se na severu Čech uskuteční v pondělí 20. dubna zápas 24. kola Synot ligy.

Speciální příchu bude mít duel pro Aidina Mahmutoviče, který v Teplicích strávil podstatnou část své kariéry. „Bude to těžký zápas, ale my nepřemýšlíme nad ničím jiným než nad výhrou. Utkání v Teplicích chceme zvládnout. Já osobně nemám před zápasem nějaké zvláštní pocity, protože takový je prostě fotbal. Přestoupil jsem do Plzně a budu se snažit maximálně pomoct týmu Plzně, aby v Teplicích vyhrál,“ říká Mahmutovič, který má na severu Čech stále hodně kamarádů a známých nejen v prostředí fotbalového klubu. „Nějaké malé hecování proběhlo, ale já sám jsem klukům z Teplic sám od sebe nic nepsal. Od nich přišla nějaká smska, ale já věřím, že vyhrajeme a já jim budu moct odpovědět,“ usmívá se dvougólový střelec z posledního ligového zápasu. Aidin Mahmutovič přijede do Teplic jako soupeř, negativní reakci od domácích fanoušků ovšem nečeká. „Nevím, proč bych to s nimi měl mít nějak rozházené. Myslím, že jsem v Teplicích odvedl dobrou práci a s fanoušky jsem za těch sedm let neměl problém,“ říká Mahmutovič.

Oba týmy na sebe narazí už potřetí v krátké době. „V posledním utkání jsme byli lepším týmem, Teplice čekaly jen na brejky a pak rozhodly penalty. Věřím, že teď po devadesáti minutách budeme moct slavit,“ uzavírá plzeňský útočník.