Přestože trenér Pavel Vrba vyhrál zářijovou sázku se sládkem pivovaru Gambrinus Zdeňkem Polákem, rozhodl se, že fanouškům udělá radost a bude ve středu večer 20. března čepovat pivo fanouškům v restauraci Srdcovka. Svůj slib dodržel a tím udělal radost několika desítkám fanouškům, kteří dorazili.

„Ta sázka byl spíše takový hec. Samozřejmě jsem vyhrát chtěl, když to bylo závislé na sportovním výsledku, ale potěšilo mě i to, že se fanouškům tím získalo 11 700 piv Gambrinus,“ těšilo trenéra Pavla Vrbu. „To, že jsem čepoval pivo v restauraci, bylo zároveň takové ocenění plzeňského pivovaru Gambrinus, který věnuje čas a prostor plzeňskému fotbalu. Byl to takový dík za spolupráci,“ vysvětlil.

Za pípou mu asistoval sládek Pavel Zítek, který byl z přítomnosti trenéra nadšený. „Pana Vrbu obdivuji. Je to výborný trenér a bezva chlap, sázku vyhrál a přesto šel splnit i ten slib, jako kdyby prohrál. Je to krásné gesto k fanouškům Viktorky,“ řekl.

A jak trenéru Vrbovi čepování piva šlo? „Ze začátku by ze mě hosté asi neměli moc radost, to bych je hodně okrádal, ale ke konci už to bylo jen lehce pod míru. Po delší době bych se to jistě naučil,“ usmíval se kouč. „Každý se to naučí, když vyčepuje jeden sud,“ dodal s úsměvem Zítek. „Viktorce přeji hodně úspěchů a štěstí, ony zase přijdou hezké dny,“ dodal sládek závěrem.

Fotogalerie