O víkendu 8. června až 10. června dohrají své sezony dorostenecké kategorie Viktorie Plzeň. Důležité zápasy čekají týmy U18 a U16. Žáci U12 mají na programu mezinárodní víkendový turnaj v Želatovicích, přípravkové kategorie čeká finále PKFS v Rakové. Pro dívčí přípravku pak proběhne Turnaj dívčích nadějí FAČR.

Dorosty U19 a U17 se v sobotu představí v Českých Budějovicích. Viktoriáni už ale mají svá umístění v tabulce jistá, devatenáctka končí čtvrtá a sedmnáctka třetí. Jakýkoliv výsledek na tomto faktu nic nezmění.

Kategorie U18 a U16 naopak ještě svou pozici v tabulce změnit mohou. V Chrástu se oba týmy utkají s vedoucí Slavií Praha. Nyní třetí osmnáctka potřebuje buď zvítězit, nebo spoléhat na to, že čtvrtá Příbram nevyhraje na hřišti šestého Benešova. V podobné pozici je i tým U16, který bojuje o udržení sedmého místa – potřebuje buď vyhrát, nebo spoléhat na to, že osmý Písek prohraje na hřišti předposledního Mostu.

Tým U12 čeká XXVI. ročník mezinárodního turnaje žáků zvaný Memoriál Ladislava Němce a Viléma Zbořila. Hrát se bude v Želatovicích a začíná se již v pátek. Viktoriáni se ve skupině utkají se Zlínem, Martinem a Krnovem. Skupinová utkání se odehrají v pátek, zápasy s dalšími soupeři se budou hrát v sobotu a v neděli podle umístění týmů.

Přípravkové kategorie U10 a U9 čeká v sobotu finále PKFS v Rakové. Týmy nastoupí jako FC Viktoria Plzeň A a FC Viktoria Plzeň B. „Áčko“ se v divizi Vladimíra Daridy utká s Košutkou, Sušicí a Petřínem, „béčko“ pak v divizi Aleše Hrušky narazí na Tachov B, Stříbro a Domažlice.

Dívčí přípravku čeká v neděli 10. června v brněnských Horních Heršpicích Turnaj dívčích nadějí FAČR (pro hráčky do 11 let). Zúčastnit se ho bude deset týmů z celé republiky. Viktoria se ve skupině utká se Spartou, Trutnovem, Pardubicemi a Hradcem Králové. Ve druhé skupině se představí Slavia, Dukla, Třebeš, Brno Horní Heršpice a Krásná Studánka.

SOBOTA
11:00:
České Budějovice U19 – FCVP U19 (SCM Mladé)
13:15: České Budějovice U17 – FCVP U17 (SCM Mladé)
+ finále PKFS přípravky U10 a U9 v Rakové

NEDĚLE

14:00: FCVP U16 – Slavia Praha U16 (Chrást)
16:15: FCVP U18 – Slavia Praha U18 (Chrást)
+ turnaj dívčích přípravek v Brně

PÁTEK AŽ NEDĚLE, turnaj U12 v Želatovicích:
Rozpis pátečních zápasů:
11:00: FCVP – Krnov
14:00: FCVP – Zlín
17:00: Fomat Martin – FCVP
Další zápasy se budou hrát podle umístění ve skupinách. Ostatními týmy na turnaji jsou: Sigma Olomouc, Prostějov, Dubnica, Kozlovice, Podbrezová, Bohemians 1905, Kroměříž, Želatovice, Teplice, Banská Bystrica, Opava, Viktorie Přerov.
Oficiální stránky turnaje jsou ZDE.

Všem viktoriánům držíme palce!