Po zápasech s Ústím nad Orlicí (6:0) a Baníkem Sokolov (7:2) čeká viktoriány třetí a zároveň poslední přátelské utkání v domácím prostředí. Do Luční ulice přijede ve čtvrtek 17. ledna Ústí nad Labem, hrát se bude od 16:00 a opět systémem 4x30 minut.

Pro vstup na utkání platí stejná pravidla jako na předchozí dvě – jednotlivé vstupné 50 Kč, zdarma můžou permanentkáři, držitelé platebních karet FCVP a průkazů ZTP. Stadion se otevře 90 minut před výkopem, tj. ve 14:30. Chybět opět nebude stánek s občerstvením a Viktoria shop.

S druholigovým Ústím nad Labem hrála Viktoria v letní přípravě 2017 a podařilo se jí zvítězit 8:1. O branky se tehdy postarali Krmenčík (2), Kopic, Bakoš, Kolář, Ivanschitz, Petržela a Řezníček, za hosty skóroval Richter.

V letošní sezoně FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY se ústecká „arma“ nachází na šestém místě tabulky, v 16 odehraných zápasech totiž při skóre 23:23 získala 25 bodů. Na barážovou třetí pozici ztrácí pět bodů.

FC Viktoria Plzeň vs. FK Ústí nad Labem, čtvrtek 17. ledna, 16:00, stadion v Luční ulici. Přijďte podpořit viktoriány v posledním utkání před odjezdem na soustředění do Španělska!