Viktoria Plzeň končí svou cestu Pohárem FAČR, trenér Miroslav Koubek na pozápasové tiskové konferenci neskrýval určité zklamání. Nikoli ovšem z výkonu svého celku, ale z výsledkového vývoje celého dvojutkání.

„Vypadli jsme z poháru trochu nešastně. Myslím, že slovo štěstí do tohoto hodnocení patří, nebo vyhrál šastnější soupeř, určitě ne ten lepší. V dvojzápase s Teplicemi jsme si to trochu pokazili na hřišti Teplic, kde jsme zbytečně nechali v závěru zápasu výhru soupeři,“ má jasno trenér Koubek.

V domácím utkání s Teplicemi byla Viktoria lepším celkem. „Dnes to bylo v pořádku, s výkonem svého mužstva jsem spokojen. V úvodu zápasu jsme se poněkud chytali, ale postupem času jsme se stali lepším mužstvem. Dali jsme dvě branky, ale jednu obdrželi z poměrně nešastného brejku soupeře. Pohárová matematika byla neúprosná a následovala penaltová loterie,“ hodnotí trenér Viktorie, který dal pro utkání uprostřed týdne volno Hubníkovi, jenž potřeboval doléčit lehké zranění. Ze stejného důvodu do druhého poločasu už nenastoupil Ondřej Vaněk. „Nechtěli jsme nic riskovat, Ondřej šel do zápasu s klasickým koňarem, proto o půli střídal. Nebude to nic vážného,“ objasňuje Miroslav Koubek.