Již zítra půjdou do prodeje balíčky se vstupenkami na základní skupinu UEFA Champions League. O lístky na prestižní utkání Viktorie s CSKA Moskva, Realem Madrid a AS Řím je mezi fanoušky obrovský zájem. Chtěli bychom všechny viktoriány varovat před možnými překupníky a podvodníky.

Úderem úterní 14. hodiny si první viktoriáni budou moci zakoupit první balíčky na základní skupinu UEFA Champions League. „Právě tyto vstupenky budou vůbec první, které půjdou do prodeje. Žádné jiné před tímto datem a časem vydány rozhodně nebyly,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík a poukazuje tak na různé spekulanty a překupníky, kteří se bezprostředně po losu snažili lístky na atraktivní zápasy nabízet na internetu za přemrštěné sumy. „S tímto nemá klub vůbec nic společného a od takového prodeje se rázně distancuje. Jediným způsobem, jak si naši fanoušci mohou zakoupit balíčky, je v oficiálním prodeji na pokladnách Doosan Areny. Chtěli bychom tímto fanoušky požádat o opatrnost, aby nenaletěli podvodným nabídkám,“ dodal mluvčí klubu.

Klub zároveň věří, že si žádný z fanoušků nenechá ujít slavnostní chvíle při zápasech s evropskými velkokluby a bude chtít zápasy vidět na vlastní oči přímo ze sedaček Doosan Areny. Případné nabídky na prodej lístků tak pro každého věrného viktoriána budou zcela bezpředmětné. „My se těšíme na naše fanoušky, ceny jsme nastavili tak, aby každý věrný viktorián mohl být u toho a nenechal si tento zážitek ujít,“ uzavírá mluvčí klubu.