Uplynulý víkend se pro některé naše mládežnické týmy nesl ve znamení startu nového ročníku. Suverénně nejlépe se zadařilo kategorii U16, která zdemolovala pražskou Spartu na její půdě 5:0!

Na suverénní výhře na strahovském stadionu se podíleli hned čtyři střelci! První branku týmu Pavla Fořta vsítil ve 14. minutě Filip Ruta a pro první poločas to bylo z gólového hlediska vše. Ovšem pouhé tři minuty po návratu z kabin začala červenomodrá jízda!

Psala se 48. minuta, když se prosadil Jiří Panoš. Uběhlo deset minut a napodobil jej MatyᚠKubrycht, jehož pár chvil nato následoval Panoš, který si tak připsal svůj druhý zásah v utkání.

Patnáct minut před koncem se ještě trefil LukᚠKdolský, jenž tak navýšil na konečných 5:0! Parádní výkon kluci! Skalp Sparty vždy uvidíme rádi!

S rudými se utkala i osmnáctka, ta si ale bohužel připsala prohru 0:3. Nezadařilo se ani kategorii U19, svěřenci Ondřeje Šimla podlehli Zlínu vysoko 2:5, o branky Plzeňanů se postarali Hašek a Kule. A moravskému mužstvu čelila i sedmnáctka, která si na západ Čech přivezla bod za remízu 1:1.