Po reprezentační přestávce jdeme opět na Viktorku! V neděli nás v Doosan Areně čeká ligový duel proti Bohemians 1905 (17:30). A pro fanoušky bude připravena speciální 02 TV fanzona se zajímavými atrakcemi a například i autogramiádou hráčů.

Nedělní ligový duel má v Doosan Areně výkop v 17:30, fanoušci by ale do Štruncových sadů měli rozhodně vyrazit dříve. Klidně na skvělý rodinný oběd do restaurace Klubovka (www.fcvpklubovka.cz), následně do fanzony 02 TV, která se pro návštěvníky otevře v parku před hlavními turnikety již v 15:30 a od půl šesté pak vypukne to hlavní – souboj Viktorky s pražskými Bohemians 1905.

Co vás ve fanzoně čeká?

  • Focení s mistrovským pohárem
  • Soutěž v rychlosti střely
  • Autogramiáda Michaela Krmenčíka a Daniela Koláře (16:30 – 17:00)
  • Možnost vyzkoušet si unikátní fotbal v kleci
  • 02 Guru stan s prezentací 02 TV

Každý návštěvník 02 TV fanzony navíc obdrží voucher na měsíc sledování O2 TV zdarma, stejně tak jej obdrží i každý nakupující v den zápasu ve Viktoria shopu (v kamenném obchodu). Připravena jsou i speciální tleskátka, která pomohou vytvořit na tribunách správnou fotbalovou atmosféru.

„Jde o hezkou akci pro fanoušky, která je určitě naladí na správnou fotbalovou teplotu. Věřím, že jich do fanzony i následně na samotný zápas dorazí co nejvyšší počet a společně si užijeme krásnou fotbalovou neděli,“ zve všechny příznivce záložník Viktorie Daniel Kolář, jenž je stále v rekonvalescenci po zranění, a tak přijde společně s Michaelem Krmenčíkem na autogramiádu. „Na fanoušky se těším, během autogramiád si s nimi vždy fajn popovídám a rád se jim podepíšu nebo se s nimi vyfotím,“ těší se i viktoriánský útočník.

Viktoriáni, velké fotbalová neděle plná zábavy pro celou rodinu se blíží. Vstupenky na utkání s Bohemians 1905 jsou stále k dispozici. Pořídit si je můžete ZDE.