Soutěžní ročník 2016/2017 je minulostí a široká fotbalová veřejnost už netrpělivě vyhlíží sezónu příští, všichni plzeňští fanoušci ale právě v těchto dnech dostávají jedinečnou možnost zakoupit si oblíbenou ročenku a rozšířit tak svou sbírku o již čtvrté vydání této výjimečné publikace. V prodeji bude od pondělí 17. července ve Viktoria shopu i klubovém eshopu.

Sezóna 2016/2017 znamenala pro Viktorii Plzeň opět boje o mistrovský titul kombinované s účastí v základní skupině Evropské ligy. V oficiální publikaci plzeňského klubu si tak můžete připomenout všechny ligové zápasy Viktorie, chybět nemůže ani MOL Cup a ve speciální pasáži lze znovu prožít zápasy s AS Řím, Austrií Vídeň nebo Astrou Giurgiu.

Na své si přijdou i příznivci mládežnického a ženského fotbalu Viktorie. Kromě rozsáhlých statistik totiž ročenka 2016/2017 představí na týmových fotografiích a soupiskách všechny členy Viktorie Plzeň. „Věříme, že se ročenka u našich fanoušků setká se stejným zájmem, jako tomu bylo v případě tří předešlých vydání. Tato publikace je unikátní svou komplexností, se kterou se věnuje uplynulému ročníku v podání Viktorie Plzeň,“ říká tiskový mluvčí Václav Hanzlík.

Cena ročenky zůstává stejná jako u předchozího vydání, tedy 199 Kč. Majitelé permanentních vstupenek mají slevu a ročenku pořídí již za 149 Kč. Totéž platí i pro držitele platební karty Viktorie Plzeň.

Plzeňský klub si pro své příznivce připravil soutěž o tři ročenky podepsané viktoriánskou kabinou. Princip soutěže je jednoduchý, stačí odpovědět správně na tři níže uvedené otázky, které by pro všechny statistické znalce Viktorie neměly být problémem.

1. Kdo v sezóně 2016/2017 vstřelil první ligový gól na domácí půdě v Doosan Areně?
2. Kolik čistých kont vychytal v sezóně 2016/2017 Matúš Kozáčik v rámci české nejvyšší soutěže?
3. Čím byl výjimečný poslední soutěžní zápas Viktorie v podzimní části sezóny 2016/2017?


Své odpovědi posílejte na email soutez@fcviktoria.cz. Tři vylosovaní výherci obdrží ročenku podepsanou hráči Viktorie Plzeň. Ostatní si svou sbírku ročenek mohou doplnit už dnes ve Viktoria shopu nebo online přes eshop.