4. 2. 2018    Zápas

S Riedem se Viktoria rozešla bez branek

FC Viktoria Plzeň

Soustředění / Neděle 4. 2. 2018, 16:00 / Villaitana Football Center, Benidorm

Soustředění / Neděle 4. 2. 2018, 16:00
Villaitana Football Center, Benidorm

FC Viktoria Plzeň

0:0

SV Ried

sestavy

FC Viktoria Plzeň

Kozáčik – Havel (63. Řezník), Hejda (63. Čihák), Hájek (46. Hubník), Kovařík (63. Limberský) – Živulič (46. Bakoš), Ivanschitz (C) (63. Hrošovský) – Kopic (63. Petržela), Čermák (63. Hořava), Zeman (63. Kolář) – Chorý (63. Krmenčík).

SV Ried

Gebauer (C) – Kerhe (74. Hingsamer), Haring (63. Reifeltshammer), Reiner (46. Boateng), Schilling (46. Marcos) – Wießmeier (78. Cirkic), Grabher, Grgic (60. Ammerer), Mayer (46. Takougnadi) – Fröschl (57. Surdanovič), Chabbi (60. Prosenik).

statistiky

Diváci: 0

Ve druhém přátelském utkání v Benidormu se Viktoria utkala s druholigovým Riedem. Proti rakouskému soupeři vyslal trenér Pavel Vrba téměř celou obměněnou sestavu oproti zápasu s Legií. Utkání branku nenabídlo.

V úvodních minutách byl zápas velice vyrovnaný, obrany obou celků pracovaly organizovaně. Do zajímavé šance se v 17. minutě dostal Martin Zeman, jeho zakončení ale zblokoval bránící Peter Haring. Chvíli poté hlavičkoval vedle branky po centru Čermáka TomᚠChorý. Po půlhodině hry se vysoký útočník ocitl v další příležitosti, když mu centroval zprava Martin Zeman, ale obrana Riedu zblokovala balon těsně nad branku. Oba týmy posléze nevyužily velké šance, nejprve Chabbiho vychytal Matúš Kozáčik, na druhé straně poté zakončení Kopice zlikvidoval Gebauer. První půle tak skončila bez branek.

Do druhého poločasu poslal trenér Vrba místo Hájka s Živuličem Hubníka s Bakošem. Z úvodu pak Viktoria přečkala dvě šance Riedu, aby v 63. minutě obměnila dalších osm hráčů v poli. Do hry se tak například dostal i dorostenec Filip Čihák. V 71. minutě po rohovém kopu hlavičkoval těsně vedle branky Thomas Reifeltshammer. Viktoriáni se ztěží probíjeli do dobře bráněného pokutového území soupeře. V nadějné pozici byl v 85. minutě Marek Bakoš, jeho pokus ale bránící Kennedy Kofi Boateng zblokoval. V závěrečné největší šanci trefil Daniel Kolář břevno!

Zápas v Benidormu tak skončil 0:0.