Fotbalisté Viktorie Plzeň společně se svými fanoušky zažili v posledních dekádě řadu velkých postupových příběhů. Nyní je před námi další velká výzva – postoupit ze základní skupiny Evropské ligy. Zažijte parádní atmosféru pravých fotbalových bitev na vlastní kůži. Cesta za postupem začíná!

V novém seriálu si společně připomeneme celkem 7 velkých viktoriánských postupových příběhů se šastným postupovým koncem. Začneme v roce 2011. Jako první zavzpomíná na postupovou radost záložník Václav Pilař. Rychlonohý štírek byl u toho, když Viktoria pronikla poprvé do Champions League. Jak na velký den všech viktoriánů dnes vzpomíná, co se mu navždy vrylo do paměti a co je nutné udělat proto, aby Viktorka brzy zažila něco podobného? To vše se dozvíte v Příběhu prvního postupu: Václav Pilař.

Nyní může Viktoria přidat další velký, v pořadí osmý, postupový příběh. V cestě jí stojí FCSB, Hapoel Beer-Sheva a Lugano. Společně s fanoušky v zádech chce tým trenéra Pavla Vrby znovu zažít další velký okamžik. Můžete u toho být i vy, vstupenky na základní skupinu Evropské ligy jsou právě v prodeji.