Tradiční silvestrovský zápas staré gardy plzeňské Viktorie se v neděli dopoledne odehrál netradičně na menším hřišti. Celkem diváci viděli přes dvacet gólů a vítězství „černého“ týmu. Čtyřmi brankami se blýskli Bárta a Fořt.

„Samotné utkání černých proti bílým nabídlo řadu gólů a pohledných akcí. Všichni se dobře bavili, zhodnotili jsme uplynulý rok, a tak to má na těchto utkáních být,“ zhodnotil zápas organizátor akce Ivan Bican.

Vítězné mužstvo se mohlo opřít především o čtyřgólového kanonýra Bártu, třikrát se trefil i Robert Vágner. Za poražené měl nejpřesnější mušku Pavel Fořt rovněž se čtyřmi přesným zásahy. Z poza hřiště zápasu přihlíželi i bývalí fotbalisté, například Paul, Sudík, Čaloun, Forman sen., Kubata, Hop, Kovačič, Troch, Kraus, Plas a řada dalších. Pozdravit všechny přítomné, poděkovat za reprezentaci klubu a popřát do nového roku přišel i generální manažer Viktorie Adolf Šádek.

Černí: Mička , Švejnoha , Rejda , Bárta , Šamberger , Vajgl , Schveinert, Vágner.
Bílí: Forman jun. , Vlček , Skála ,Baroch , Chvojka , Velkoborský , Fořt, Purkart

Černí – Bílí 14:9 (6:4)
Branky: 4x Bárta, 3x Vágner, 3 Schveinert,2x Rejda, Vajgl, Švejnoha – 4x Fořt, Skála, Baroch, Chvojka, Forman jun., Vlček

Fotogalerie