V brzké nedělní ráno vyrazil tým Viktorie Plzeň na zimní soustředění do španělské Málagy. Kolem poledne odlétali viktoriáni z letiště v Mnichově, po zhruba tříhodinovém letu dorazili do Španělska a vyrazili na hotel, kde stráví následující dva týdny.

Ve Španělsku čeká plzeňský tým čtveřice přátelských zápasů – proti čínskému Wu-chan Čuo-er, maďarskému Puskás Akadémia, bulharskému týmu CSKA Sofia a generálku obstará souboj s New England z USA.

Pro cestu do Málagy zvolila Viktoria letiště v německém Mnichově. Následný let trval necelé tři hodiny a přesun klubovým autobusem z letiště na hotel v Esteponě zhruba 50 minut. „Cestu jsme zvládli, byla poměrně dlouhá, ale teď už jsme rádi, že jsme na místě,“ řekl dnes třicetiletý obránce Radim Řezník, který ve Španělsku bude pokračovat se svou rehabilitací po zranění. „Na soustředění se těším, věřím, že se budu moci více zapojit. Začínal jsem už běhat a doufám, že se ke klukům připojím i v dalších věcech,“ doplnil.

Do Španělska odcestoval tým trenéra Pavla Vrby ve složení 25 hráčů a 3 brankáři. Nechybí ani právě rekonvalescenti jako Řezník, Krmenčík, Kolář a Kopic. S týmem nadále zůstali i dorostenci Pavel Šulc a TomᚠKepl. Hlavní kouč týmu má tak k dispozici široký kádr.

Fotogalerie