Příchodem prázdninových měsíců začala sezona i fotbalistům staré gardy Viktorie Plzeň.

První zápas sehráli internacionálové ve Vochově, kde obec slavila 700. výročí. Součástí oslav byl i přátelský fotbalový zápas, který garda odehrála ve složení Mička – Lowy, Vaigl, Šambergr, Vašák – Purkart, Bárta, Diepold, Kovařík – Róth, Fořt se střídajícími veterány Paul a Bican. Viktoria vyhrála 6:3 (poločas 3:2), kdy góly vstřelili po pěkných akcích dvakrát Róth, Fořt a Kovařík. Hezkému fotbalu konkurovaly atrakce pro děti i dospělé.

Následně internacionálové Plzně rozdávali radost ve Vrhavči, kde místní tým slavil 70 let. Nejdříve byli odměněni domácí veteráni a pak se začal hrát fotbal. Domácí hráči hrají 1. B třídu a nijak starou gardu Viktorie nešetřili. Tým hrál ve složení Mička – Lowy, Šambergr, Schveinert, Kopřiva – Vágner, Bárta, Vaigl, Diepold – Dvořák, Smíšek (střídali Vašák, Paul a Bican).

Bojovný zápas skončil 4:4 (poločas 3:1). Branky viktoriánů v prvním poločase vstřelili Vaigl, Vašák a Diepold. Vedení z prvního poločasu po změně stran internacionálové neudrželi, protože během hry ztratili tři hráče, kteří museli odstoupit se svalovým zraněním a utkání dohrávali jen s hráči, kteří již nemohli střídat. Přesto dokázali po samostatné akci Schveinerta zvýšit vedení, ale domácí v závěru využili svého mládí k vyrovnání. Stará garda Viktorie v samém závěru nevyužila gólové šance Vašáka a Bárty, utkání tedy skončilo nerozhodně ke spokojenosti všech hráčů i diváků.