Viktoriáni si v jedenáctém kole HET ligy připsali své jedenácté vítězství. Zbrojovku Brno porazili díky skvělému závěru prvního poločasu 3:0 po gólech Michaela Krmenčíka, Tomáše Hořavy a Jana Kopice. Druhý jmenovaný společně s navrátilcem do sestavy Davidem Limberským zhodnotili utkání.

„Výhra se lehce nerodila. Prvních 25 minut bylo hodně vyrovnaných, úvodní gól nás pak nakopl. Do poločasu jsme dali další dva a stav 3:0 už nás uklidnil,“ popisuje průběh zápasu David Limberský. „Ve druhém poločase jsme měli hodně brejkových situací, ale nedotáhli jsme je do konce. Škoda, že jsme nepřidali další gól, ale jsme samozřejmě spokojeni,“ doplňuje muž s maskou.

Podobně hovořil i TomᚠHořava: „Brno nehrálo špatně, mělo nadějné střely z dálky. Potom se nám povedlo rozhýbat jejich obranu a byla jen otázka času, kdy to tam padne,“ říká střední záložník Viktorie. „Chtěli jsme navázat na formu v lize a jsem rád, že se nám to povedlo a trochu jsme dali zapomenout na čtvrtek,“ doplňuje.


Viktoriáni tak v lize vyhráli pojedenácté v řadě. „Série je úžasná a chceme v ní co nejdéle pokračovat. Náskok je veliký, což je pro nás jen dobře, na druhou stranu 19 kol do konce je ještě hodně. Určitě nehodláme nic slavit předem,“ ubezpečuje fanoušky.

David Limberský nastoupil poprvé po svém zranění s maskou na obličeji. „Fotbalově jsem se cítil dobře, fyzicky to bylo trochu horší, ale herní kondici postupem času naberu. Jsem určitě spokojený s tím, že jsem vydržel hrát do 84. minuty. Doufám, že se to bude jen zlepšovat,“ uzavírá.

Fotogalerie