Tohle utkání se nevydařilo. Viktoriáni prohráli na půdě severočeského Jablonce 0:3 a připsali si tak druhou porážku v sezoně. Za zápasem se v rozhovoru pro klubový web ohlédli obránce Luděk Pernica a záložník Patrik Hrošovský, duel zhodnotil také hlavní trenér Pavel Vrba.

V čem viděli aktéři hlavní příčiny porážky? „Nedostupovali jsme hráče, byli jsme všude pozdě a naše hra byla až moc roztahaná,“ řekl Patrik Hrošovský. „Měli jsme malý pohyb a důraz, přišli jsme si sem zahrát jen fotbal, zatímco Jablonec to odjezdil,“ dodal Luděk Pernica.

„Jablonec hrál dobře, my jsme mu nestačili a vítězství soupeře je zasloužené. Byl pohybově lepší, důraznější ve vápně a více razantní. Jde o spravedlivý výsledek,“ musel uznat hlavní trenér Pavel Vrba. „Herní projev byl ze strany Jablonce daleko lepší. My jsme sice také měli nějaké možnosti, ale nebyli jsme v nich tak přesní jako domácí,“ dodal kouč.

Za hlavní zlom považovali viktoriáni inkasování třetího gólu v 56. minutě. „Když to bylo 0:2, snažili jsme se ještě dopředu něco vymyslet, ale pak už to bylo strašně těžké,“ mrzelo Hrošovského. „Když za stavu 0:2 dostanete z rohu na 0:3, tak to pak už těžko vrátíte. Hráli jsme dobře tak pět až deset minut ve druhé půli, to je hrozně málo,“ doplnil ho Luděk Pernica.

A jak se z porážky 0:3 v Jablonci nad Nisou otřepat? „Rozebereme si to na videu, ukážeme si chyby a musíme se na další zápas připravit tak, aby se to již neopakovalo,“ měl jasno slovenský záložník Patrik Hrošovský.

Další nepříjemný moment přišel v závěru zápasu, kdy po delším ošetření opustil trávník po hlavičkovém souboji kapitán Roman Hubník. „S Romanem to nevypadá tak zle jako na první pohled. Byl při vědomí, jel s naším doktorem na vyšetření do Plzně. Po zápase vypadal, že by to mohlo být v pořádku, ale radši jsme ho poslali okamžitě na vyšetření do plzeňské nemocnice, když jsme měli tuto možnost,“ prozradil Pavel Vrba.

Fotogalerie