V úterních 9 hodin ráno se na severní straně Doosan Areny otevřou pokladny a fanshop a bude rušno. Prodávat se totiž budou vstupenky hned na čtyři zápasy.

Fotbalový svátek – start Ligy mistrů!

Die Meister, Die Besten, Les grandes équipes, The champions... Bystřejší jistě již poznali, že jde o text znělky UEFA Champions League. Tato krásná hudba se v Doosan Areně při skupinové fázi rozezní po pěti letech, přijede totiž CSKA Moskva! S ruským gigantem se viktoriáni utkají ve středu ve 21:00. V prodeji jsou stále ty vstupenky, které nebyly využity z kvóty pro UEFA a její partnery. K dostání jsou na pokladnách od 9 do 17 hodin za ceny 1 700, 1 250, 950 a 700 korun dle kategorií.

Pozor – prodej vstupenek bude dnes ukončen. Dnes je tedy opravdu poslední šance, jak je zakoupit. Pojďme vyprodat stadion!

Viktoriánské naděje – UEFA Youth League!

Ještě před hlavním večerním duelem sehrají své utkání hráči U19 pod vedením trenérů Jiřího Žiláka a Pavla Fořta. Se stejně starými hráči CSKA Moskva se od 13:00 utkají na stadionu v Přešticích. Ve Viktoria shopu budou dnes v prodeji vstupenky na tribunu za 100 korun. V den zápasu se bude zbylá kapacita tribuny a vstupenky na stání za 50 korun prodávat přímo v Přešticích. ZTP jdou na utkání zdarma.

Ligový šlágr – přijede Sparta!

V den státního svátku další fotbalový ligový svátek. Viktoria Plzeň přivítá v pátek 28. září v 19:00 na svém stadionu pražsku Spartu. Vstupenky na vypjatý duel jsou od nedělního rána v prodeji za 400, 340, 280 či 220 korun (dle kategorií). Prodává se pouze ve fanshopu, a to od dnešních 9 do 17 hodin. Děti do 15 let mají nárok na dětskou vstupenku, na kterou se mimo rodinnou tribunu vztahuje 50% sleva. Na rodinnou tribunu (sektor H) pak vstupenka stojí 100 Kč.

Výjezd do italské metropole – na Řím!

Po dvou letech znovu do Říma. Los základních skupin Ligy mistrů poslal Plzeň opět do hlavního města Itálie, kde se představí 2. října od 21:00. Vstupenky do hostujících sektorů na tribuně Distinti Ospini (plán stadionu ZDE) se prodávají za 1 190 Kč na pokladnách za severní věží. Platba je možná pouze v hotovosti a vstupenky se vydávají na jméno, ke koupi je tedy potřeba si s sebou přinést občanský průkaz nebo cestování pas. Ten následně bude třeba si vzít i do Říma.