Předposlední duel před odjezdem Viktorie Plzeň na soustředění do rakouského Westendrofu se odehraje v sobotu 1. července v areálu v Luční ulici. Pro svěřence Pavla Vrby to bude už čtvrté přípravné utkání před sezónou 2017/2018.

Viktoria v dosavadním průběhu letní pauzy zaznamenala tři vítězství. Rokycany porazila 10:1, nad Petřínem zvítězila 2:0 a naposledy ve středu 28. června nastřílela osm branek Ústí nad Labem. V sobotu se Plzeňanům stane soupeřem druholigový celek Sokolova s trenérem Pavlem Horváthem. „Budeme chtít znovu předvést pohledný fotbal. O výsledcích ale naše příprava není, důležité je kvalitně se přichystat na nadcházející sezónu, ve které budeme chtít opět bojovat o mistrovský titul,“ hlásá Roman Hubník, jenž zve všechny fanoušky na utkání do Luční ulice. „Jsme rádi, že v Plzni fotbal táhne i v létě a fanoušci nám chodí fandit také během přípravy. Je vidět, jak moc jsou fanoušci s klubem propojeni. Proto věřím, že ani v sobotu si nᚠzápas nenechají ujít a my je na oplátku pobavíme atraktivní podívanou.“

V tréninkovém areálu v Luční ulici budou na rozdíl od posledního zápasu umístěny dva stánky s občerstvením. „Na poslední zápas zavítalo velké množství fanoušků. Pro jejich dostatečný komfort zajistíme na sobotu ještě jeden stánek. Věříme, že si všichni fanoušci užijí zápas podle svých představ,“ říká tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík. Samozřejmostí zůstává také oficiální stánek Viktoria shopu s nejoblíbenějším zbožím v červeno-modrých barvách.

Výtěžek ze vstupného ve výši 50 Kč bude investován do rozvoje mládežnického fotbalu pod hlavičkou Viktorie Plzeň. Na zápas budou mít volný vstup nejen držitelé permanentních vstupenek na nadcházející sezónu, ale také děti do 15 let a vozíčkáři.