24. 1. 2019    Zápas

V utkání proti Puskás Akadémii góly nepadly, viktoriáni podruhé remizovali

FC Viktoria Plzeň

Soustředění / Čtvrtek 24. 1. 2019, 16:00 / Arroyo Enmedio, Estepona

Soustředění / Čtvrtek 24. 1. 2019, 16:00
Arroyo Enmedio, Estepona

FC Viktoria Plzeň

0:0

Puskás Akadémia FC

sestavy

FC Viktoria Plzeň

Hruška – Ekpai, Piroch, Hubník (C), Kovařík – Šulc (73. Pačinda), Bucha, Hořava, Čermák – Bakoš, Kepl (73. Chorý)

Puskás Akadémia FC

Hegedüs (C) (46. Danilovič) – Szolnoki, Poór (87. Heris), Hadžijev, Trajkovski (77. Bokros) – Tamás (46. Kneževič), Mioč (77. Urblík), Balogh (46. Szakály), Kiss – Vega (46. Prosser), Radó (46. Latifi).

statistiky

ŽK: Ekpai – Szolnoki, Rozhodčí: Juan Gabriel Gallegos.

Diváci:

I druhý zápas na soustředění v Málaze skončil nerozhodně. Po bezbrankovém představení se tentokrát svěřenci Pavla Vrby rozešli smírně s maďarským celkem Puskás Akadémia.

V prvním poločase zlobil obranu maďarského týmu převážně Pavel Šulc hrající na pravém kraji záložní řady. Několikrát se mu podařilo prodrat se s míčem až do vápna, odkud hledal centry pod sebe některého ze spoluhráčů. V té největší šanci ale scházel Marku Bakošovi krok, aby balon usměrnil do odkryté brány.

Aleš Hruška se protáhl při přímém kopu Benedika Mioče, který ale u své pravé tyče bez větších potíží zneškodnil.

Po změně stran to byli nejprve hráči Puskáse, kdo se více tlačil do zakončení. Aleš Hruška si poradil jak s dalšími dvěma pokusy z přímých kopů, tak i s rychlým brejkem po levé straně a střelou z osy hřiště.

Další větší ohrožení maďarské branky přišlo v 70. minutě, kdy napálil odražený balon z dobré pozice Pavel Bucha, tento pokus ale gólman soupeře vyškrábl na rohový kop. V závěru se do hry dostali ještě Pačinda s Chorým, ani jim se ale nepodařilo prolomit bezbrankový stav.