Vlastnit permanentní vstupenku FC Viktoria Plzeň se rozhodně vyplatí! Vstup na všechny domácí ligové zápasy je samozřejmostí, bonusem potom řada dalších výhod – například vstup zdarma na speciální filmové představení. Tentokrát je pro všechny věrné viktoriány připravený filmový hit Captain Marvel. V pondělí 8. dubna s vámi do kina vyrazí i vybraní hráči Viktorky.

Vstup do nového pracovního týdne je potřeba si zpříjemnit. Ideálně ve spojení s dobrým filmem a Viktorkou. Na pondělí 8. dubna jsme pro permanentkáře připravili tradiční filmový večer zdarma. Na filmový hit Captain Marvel s vámi do Cinestaru v plzeňském OC Olympia vyrazí i vybraní hráči Viktorie, připravený bude doprovodný program a čas bude i na krátkou moderovanou besedu.

Vstupenky do kina si permanentkáři mohli vyzvedávat zdarma ve Viktoria shopu od středy 27. 3. od 9:00. Oproti jedné permanentce je možné získat dvě vstupenky. Pokud přinesl fanoušek více permanentek najednou, mohl pořídit lístky i pro své kamarády a známé.   Ve čtvrtek 28. března krátce po poledni byl prodán poslední lístek!

V rámci viktoriánského filmového večera bude nachystaný i doprovodný program, jenž odstartuje v 18:30. Připravena je pro vás soutěž o zajímavé dárky, beseda s hráči, focení s mistrovským pohárem a spousta další zábavy. Od 19:00 následně začne samotná projekce. Celým večerem vás budou provázet viktoriánští moderátoři.

Jak ještě získat lístek? 

Máme tu soutěž pro všechny ostatní viktoriány! I když nemáte permanentku, můžete se do pátku 29. března do 13:00 zapojit do instagramové soutěže o 2 vstupenky na promítání na profilu FC Viktoria Plzeň. Pravidla najdete po rozkliknutí příspěvku se soutěží.

Jaké výhody mají majitelé permanentních vstupenek?

  • Vstup na všechna domácí ligová utkání plus zápasy MOL Cupu
  • Rezervace míst na duely evropských pohárů
  • Vstup zdarma na přípravné zápasy a utkání juniorky
  • Slevu ve Viktoria shopu
  • Sleva v restauraci Klubovka
  • Zvýhodněné vstupné na Létofest
  • Speciální filmová projekce se Cinestarem
  • Řada slev a benefitů u klubových partnerů

I na nadcházející ročník 2019/2020 chystá klub další nové benefity pro všechny věrné viktoriány.