Páteční losování přiřadilo Viktorii Plzeň do skupiny G, v rámci které se střetne podruhé během krátké doby s rumunským FCSB, zopakuje loňskou cestu do Izraele, kde se utká s Hapoelem Beer-Sheva a premiérově se střetne se zástupcem švýcarského fotbalu FC Lugano.

„Myslím si, že los je zajímavý. Sice jsme trošku zklamaní, že budeme znovu hrát s FCSB. Představovali jsme si, že budeme hrát s jiným soupeřem, ale jinak je los zajímavý pro nás i pro diváky,“ sdílí své první pocity po losu trenér Pavel Vrba. „FCSB známe, o ostatních mužstvech si budeme shánět informace. Víme, že Izraelci nepostoupili přes Maribor do Champions League a Lugano zatím neznáme. Pokusíme se o nich sehnat maximum přínosných informací. Věřím, že ve skupině můžeme skončit do druhého místa,“ dodává Vrba.

„Los jsme sledovali společně, FCSB známe z nedávných zápasů a týmy z Izraele a Švýcarska jsou přijatelné. Máme šanci na odvetu proti FCSB, věřím, že ze skupiny dokážeme postoupit,“ přidává se Patrik Hrošovský. „Soupeři asi nejsou na první pohled nejlákavější, ve hře byly atraktivnější týmy, ale FCSB i Hapoel mají svou kvalitu. Uvidíme, jak se představí Lugano. Naším cílem je postup, k čemuž nám může pomoci celkem hratelná skupina,“ hodnotí LukᚠHejda.