Viktoriánská rodina se rozrostla o dalšího velmi významného partnera, společnost DHL Express s.r.o., partnerství bylo uzavřeno na dobu tří fotbalových sezón.

Společnost DHL Express podporuje Viktorii již delší dobu, nyní však dochází ještě k výraznějšímu propojení, stává se významným partnerem klubu na tři roky.

Ke slavnostnímu podpisu partnerského kontraktu došlo ve středu 19. července přímo v prostorách Doosan Areny, a to za účasti prezidenta klubu RNDr. Tomáše Paclíka, ředitele společnosti DHL Express pro Českou republiku a střední Evropu Johna Cornishe a obchodního ředitele DHL Express pro střední Evropu Luďka Drnce.

„Vážíme si podpory tak významné společnosti, kterou představuje nᚠnový významný partner. Těší nás, že jsme mohli spojit své síly a pevně věřím, že nás čekají úspěšné roky vzájemné spolupráce,“ uvedl po podpisu prezident klubu TomᚠPaclík.

„Začátky našeho partnerství se datují k historicky prvnímu mistrovskému titulu plzeňské Viktorie v sezóně 2010/2011. Mě jako plzeňského patriota obzvláště těší, že můžeme toto partnerství nadále rozvíjet, a to nejméně po dobu následujících tří sezón,“ komentoval Luděk Drnec, obchodní ředitel DHL Express pro střední Evropu.

„Upřímně se těšíme na spolupráci s tak vysoce respektovaným sportovním klubem, jakým je FC Viktoria Plzeň, a to nejen v České republice, ale i na evropské scéně. Společnost DHL Express dlouhodobě podporuje ty nejúspěšnější sportovní kluby či akce. Partnerství s plzeňským fotbalovým klubem je tedy pro nás logickým krokem,“ doplnil John Cornish, ředitel společnosti DHL Express pro Českou republiku a střední Evropu.

„Čeká nás další náročná sezona, kdy budeme chtít bojovat o mistrovský titul a zároveň se hned v jejím úvodu kvalifikovat do základní skupiny v evropských pohárech. Máme však jen ty nejvyšší cíle a k tomu potřebujeme i silné a stejně ambiciózní partnery, tím DHL bezesporu je,“ uzavřel TomᚠPaclík.


DHL – Logistická společnost pro celý svět

DHL je přední světová značka v logistice. Rodina divizí DHL nabízí bezkonkurenční portfolio logistických služeb od vnitrostátní a mezinárodní balíkové přepravy, online zajišované přepravy a řešení pro internetové obchody, přes pozemní, leteckou a námořní přepravu, až po řízení průmyslových dodavatelských řetězců. Díky více než 350 000 zaměstnanců ve více než 220 zemích a územích po celém světě spojuje lidi a podniky bezpečným a spolehlivým způsobem a napomáhá volnému běhu globálního obchodu. Díky specializovaným řešením pro růstové trhy a odvětví, včetně technologií, biologických věd a zdravotní péče, energetického, automobilového průmyslu či maloobchodu, prokázané angažovanosti ve společenské odpovědnosti a nepřekonané přítomnosti na rozvíjejících se trzích lze DHL bezesporu prohlásit za „Logistickou společnost pro celý svět“.

DHL je součástí skupiny Deutsche Post DHL Group. V roce 2016 vygenerovala skupina tržby přes 57 miliard EUR.

FC Viktoria Plzeň – Jeden tým, tisíce srdcí, jeden sen

FC Viktoria Plzeň je jedním z nejúspěšnějších fotbalových týmů České republiky. Čtyřikrát dokázala zvítězit v české nejvyšší soutěži, dvakrát získala český superpohár a své město, kraj i zemi reprezentovala v prestižních evropských soutěžích – Lize mistrů a Evropské lize. Vedle sportovních výsledků, množství osobností v kabině a atraktivního herního pojetí může Plzeňany těšit také dlouholetá ekonomická stabilita klubu. FC Viktoria Plzeň se stala v uplynulých letech fenoménem. Velkolepý příběh malého klubu, který dokázal hned několikrát po sobě prorazit do nejprestižnější kontinentální soutěže a obstát proti fotbalovým gigantům, prožívaly, a stále ještě prožívají, desetitisíce obyvatel nejen v západních Čechách.

Fotogalerie