Viktoriáni zpříjemnili velikonoční prázdniny dětem z dětského domova Domino. Nadílku k jednomu z nejtradičnějších svátků jim osobně dovezli záložník LukᚠKalvach společně se sportovním ředitelem Zdeňkem Psotkou.

Za kabinu vyrazil přímo do dětského domova v Plzni na Skvrňanech LukᚠKalvach. Vzal s sebou i dárkové tašky plné dobrot a dalších pozorností v podobě podepsaných dresů, kartiček hráčů nebo viktoriánských miniballů, aby dětem zlepšil jejich sváteční den.

„Jsme rádi, že se vymyslela tahle akce a mohli jsme dětem udělat radost. Doufám, že je dárky potěšily,“ říká LukᚠKalvach, který dále vzkazuje všem fanouškům Viktorie: „Chtěl bych vám popřát hezké Velikonoce a hlavně pevné zdraví!“

„Děkujeme moc za dárky a za vše, co pro nás děláte. Děti se těší, až budou běhat v dresech. Všichni si musíme Velikonoce užít a statečně projít tímto těžkým obdobím,“ ví zástupkyně ředitelky dětského domova Domino Dagmar Frouzová. „Za sebe i celý dětský domov bych chtěla popřát fanouškům Viktorky krásné prosluněné Velikonoce. Snad se ve zdraví zase brzy potkáme na zápase,“ doufá.

„Domluvili jsme se s dětským domovem a jejich paní ředitelkou, co je potřeba a čím bychom popřípadě mohli pomoci. Na Velikonoce se kvůli současné karanténě děti nedostanou domů a rodiče je nemohou navštívit, tak se klub rozhodl, že přinese velikonoční pomlázku a dárky,“ vysvětluje sportovní ředitel FCVP Zdeněk Psotka.

Fotogalerie