O poločasové přestávce včerejšího zápasu s Karvinou ocenila Viktoria Plzeň nejlepší mládežníky za měsíc březen 2018. Pro pohárek si tak došli Václav Svoboda, Jan Kučera, MatyᚠVeselák a Nikola Šotová.

Kategorie dorosty
Václav Svoboda (U19)
– „Kapitán týmu, který se v jarní části sezony prokazuje stabilní výkonností. Dobrý dojem zanechal také při trénincích s A-týmem a v některých zápasech doplnil i juniorskou kategorii U21,“ okomentoval ho trenér Jiří Žilák.

Kategorie žáci

Jan Kučera (U12)
– „Honza si to zasloužil svým chováním na hřišti i v kabině. Začíná kluky organizovat a řídit, na tréninku je příkladně pracovitý. Na Honzu je spolehnutí, a to i mimo hřiště,“ pochvaluje si kouč Filip Linhart.

Kategorie přípravky

MatyᚠVeselák (U11)
– „Dlouhodobě patří k nejvýraznějším hráčům kategorie U11, je velmi silný v obranné činnosti – zarputilý, houževnatý a zodpovědný pes obranář, spolehlivý na hřišti i mimo něj. Patří mezi hráče s nejlepší tréninkovou docházkou, bývá velmi málo nemocný,“ přesvědčilo trenéra Radka Růžičku.

Kategorie dívky
Nikola Šotová (starší přípravky)
– „Cenu si zaslouží za své výkony a přístup k tréninkům, kdy je velkým příkladem pro ostatní hráčky. Vyniká svou rychlostí, tvrdým důrazem a nevypustí jediný souboj. Také proto byla zvolena kapitánkou týmu,“ vysvětluje kouč Petr Žížek.