Za říjen 2018 byli oceněni nejlepší mládežníci. A to v kategorii dorosty, žáci, přípravky a dívky. Všem oceněným gratulujeme a přejeme mnoho viktoriánských úspěchů do budoucna!

KATEGORIE DOROSTY

Alexandr Sojka (U16)
„Saša je talentovaný. K jeho přednostem patří velmi dobrá kopací technika a herní inteligence. V průběhu podzimní části podává velmi dobré výkony, ve 13 utkáních dal 4 góly a přidal 8 asistencí. Pokud bude pracovat jako dosud a zlepšovat se, má před sebou velkou budoucnost,“ pochválil ho kouč Josef Parlásek.

KATEGORIE ŽÁCI

Filip Arnošt (U12)
„Filip je ve Viktorce od léta, kdy přišel z Kasejovic. Je to velmi skromný a vnímavý kluk, jehož předností je obratnost, rychlost a šikovná levá noha. Na všech trénincích i v utkáních je jeho přístup a herní výkon vysoce kvalitní,“ chválí ho trenér výběru U12 Radek Růžička.

KATEGORIE PŘÍPRAVKY

Jakub Kovařík (U9)
„Kuba si ocenění pro nejlepšího mládežníka za měsíc říjen 2018 zaslouží hned z několika důvodů. Má velice dobrou střeleckou formu. Zároveň má příkladný přístup nejen k zápasům, do kterých nastupuje, ale i ke všem tréninkům, kterých se účastní. Je to jednoznačný tahoun našeho týmu,“ řekl trenér Karel Mundl.

KATEGORIE DÍVKY

Jaroslava Pavlíčková (st. žačky)
„Jaruška podává stabilně nejlepší výkony. Navíc je stoprocentní v docházce na tréninky, daří se jí i při startech za družstvo dorostenek. V říjnu navíc dobře reprezentovala nᚠklub v náročným týmu WU 15, když se jí povedlo v přátelském utkání proti Polsku vstřelit branku,“ prozradil na její adresu trenér Milan Lukeš.