Během následujícího domácího utkání se Slováckem ocení Viktoria Plzeň nejlepší mládežníky za měsíc září 2018! Šéftrenéři jednotlivých kategorií zvolili na toto ocenění Tomáše Kepla, Erika Dulíka, Adama Gaszczyka a Natálii Gotthardtovou. Všem oceněným gratulujeme a přejeme mnoho štěstí do budoucna!

Kategorie juniorka a dorosty: TomᚠKepl

„Tomášovi se celý měsíc vydařil. Dává góly a potvrzuje svou výkonnost. Dařilo se mu i v reprezentaci a na vítězstvích mívá velký podíl, a to i v UEFA Youth League. Hodně na sobě zapracoval, takže je to pro něj za to odměna. Strhává na sebe velkou pozornost a cenu si určitě zaslouží, ale stále je i na čem pracovat a určitě se může ještě zlepšovat. Nesmí usnout na vavřínech,“ řekl na jeho adresu trenér juniorky Pavel Fořt.

V září vstřelil minimálně gól v každém utkání, ve kterém nastoupil! Za juniorku skóroval proti Mladé Boleslavi a Jablonci, Hradci dokonce nasázel hattrick. Za tým FCVP U19 v úvodním duelu mládežnické Ligy mistrů vstřelil branku CSKA Moskva, v reprezentaci U19 pak skóroval do sítě Nizozemska a Švýcarům dokonce vstřelil hattrick. Na tuto skvělou formu začal navazovat i v říjnu – dvěma góly v Římě a hattrickem za viktoriánský dorost U19.

Kategorie žáci: Erik Dulík

„V průběhu uplynulých týdnů podával nejvýraznější výkony právě Erik Dulík. Je to velice pracovitý střední záložník, který často velice dobře střílí,“ okomentoval jeho výkony trenér Josef Šneberger.

Dařilo se mu i gólově. V září odehrál za tým U13 celkem pět utkání a dokázal se čtyřikrát gólově prosadit. Trefil se do sítě Aritmy Praha, Petřína, Sparty a Písku. Jen proti Bohemians vyšel gólově naprázdno.

Kategorie přípravky: Adam Gaszczyk

„Ocenění si Adam zaslouží za tréninkovou morálku, snahu dělat každé cvičení naplno, plnění domácích fotbalových úkolů a chu neprohrát ani jeden zápas. Tento přístup přenáší i na zbytek týmu,“ pochválil ho kouč týmu U11 TomᚠHad.

Kategorie dívky: Natálie Gotthardtová

„Natálie má kladný přístup k tréninkům a podává dobré výkony v zápasech ligy a městského přeboru. Herně se jí daří a po příchodu ze starší přípravky se stala oporou týmu,“ řekl trenér mladších žaček Petr Žížek.