Viktoria Plzeň a generální partner klubu Doosan Škoda Power jsou velmi vděčni fanouškům za podporu, které ji během celého roku vyjadřují. Nyní by chtěli společně prostřednictvím Viktoriánského srdce podpořit čtrnáctiletého Ondru a splnit mu velký sen. Zapojit se v předvánočním čase můžete i vy. Napišme společně další velký příběh.

Ondrovi je čtrnáct let. Odmalička fandí Viktorce. Sleduje její zápasy a v srdci nosí červenomodré barvy. Návštěvu stadionu mu stěžuje porucha autistického centra, porucha motoriky a těžká koordinace pohybů, s níž úspěšně bojuje i pravidelným cvičením v rehabilitačním centru Hájek.

Jeho velkým snem je naučit se někdy jezdit na kole, což je vzhledem k problémům s motorikou prakticky vyloučené. Kvůli svému handicapu se však jednou může projet na speciálně upravené tříkolce, která by mu zároveň pomáhala při pravidelných rehabilitacích protahovat svaly a zlepšovat postavení nohou. 

Plzeňská Viktorka, generální partner Doosan Škoda Power a Centrum Hájek se nyní společně rozhodli, že mu pomohou jeho sen splnit. Na pořízení speciální tříkolky se může podílet každý z vás. Stačí, když si ve Viktoria shopu zakoupíte speciální viktoriánskou ozdobu na stromeček. Její cena je 39 korun, ale můžete klidně zaplatit i vyšší částku, záleží opravdu jen na vás.

Možnost zakoupit ozdobu bude možné i na vánočním setkání viktoriánské rodiny 19. prosince v Doosan Areně. 

„Viktoriánské srdce je projekt, který dlouhodobě pomáhá. Příběh Ondry nás velmi zaujal. Budeme rádi, pokud oslovíme co nejvíce našich fanoušků a společně pomůžeme dobré věci. Jako poděkování si pak domů každý odnese ozdobu,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.