Historicky již čtvrtá účast Viktorky v nejprestižnější klubové soutěži světa je za námi! Náročnými předkoly jsme prošli mezi elitu, doma proti Karabachu společně zažili neskutečnou postupovou euforii, následně vyzvali ta nejzvučnější jména a prožili další nezapomenutelné zápasy. Tuto pou červenomodrých mapuje také nový nástěnný kalendář pro rok 2023, který nese název „Naše cesta Ligou mistrů“ a pořídit si ho můžete ve Viktoria shopu či online.

Kalendář pro příští rok zachycuje naší spanilou jízdu s evropskými velikány počínaje právě rozhodujícím postupovým dvojzápasem proti Karabachu. Dále v něm samozřejmě najdete momenty utkání se všemi našimi soupeři v UEFA Champions League, těšit se tak můžete na duely s Barcelonou, Interem Milán i Bayernem Mnichov.

„Musím se přiznat, že při prohlížení kalendáře se mi vybaví spousta vzpomínek, moc se mi líbí,“ prozradil útočník Jan Kliment, který svými góly přispěl nejen k postupu mezi elitu, ale i  svou trefou do sítě Bayernu Mnichov rozjásal zaplněnou Doosan Arenu. 

Prodej byl zahájen v pátek 2. prosince na předvánoční autogramiádě v OC Olympia Plzeň, jíž se zúčastnila trojice Janů – Kopic, Sýkora a Kliment.

Nový nástěnný kalendář FC Viktoria Plzeň s názvem „Naše cesta Ligou mistrů“ půjde do prodeje za cenu 369 Kč. Zakoupit jej budete moci online, ve Viktoria shopu či ve vánočním stánku v OC Olympia (na obou místech pro vás bude otevřeno i o adventním víkendu).

Fotografie pořídili kluboví fotografové Martin Skála, Josef Adlt, Jan Kubíček, Ondřej Pastor a Vratislav Polívka. 

Viktoriáni, a se vám nový kalendář líbí a dělá radost po celý nadcházející rok!