Fanoušci Viktorie Plzeň si tento víkend rozhodně přijdou na své. Kromě přátelského zápasu v Klatovech k příležitosti oslav 120 let od založení domácího týmu jsou totiž na programu hned dvě autogramiády! A to i se speciálním hostem – mistrovským pohárem.

Sobota 23. června

Viktoria má v sobotu od 14:30 na programu přátelské utkání na klatovském hřišti Rozvoj. Domácí celek totiž slaví 120 let od založení klubu a má připravený bohatý program. Vzájemnému zápasu bude ještě předcházet od 11:30 předzápas bývalých hráčů SK Klatovy (představí se například Vonášek, Horňák, Rešetár, Bečka a další). Po celou dobu zápasu mezi Klatovy a Viktorií navíc bude vystavený pohár, s nímž se budou fanoušci moci kdykoliv vyfotit. Během druhého poločasu pak proběhne autogramiáda vybraných fotbalistů. Plakát k akci je ZDE.

Odehráním utkání ale program viktoriánů neskončí. Několik okamžiků po závěrečeném hvizdu se celý tým přesune na náměstí Republiky v Plzni, kde okolo 18:00 přijdou hráči pozdravit všechny fanoušky na akci Gambrinus den.

Neděle 24. června

Na závěr týdne je pak ve Lhotě u Plzně na programu akce nesoucí název Prázdniny startují s Porsche Plzeň. Od 10 do 16 hodin je pro všechny návštěvníky připraven bohatý program a Viktoria bude u toho. V poledne totiž na hodinovou autogramiádu dorazí slovenské duo Marek Bakoš – Matúš Kozáčik, s sebou navíc vezmou i mistrovský pohár. Plakát k akci najdete ZDE.

Po celou dobu zde nebude chybět ani stánek našeho fanshopu, v němž budou za akční ceny k dostání fanouškovské předměty, které rozhodně zkrášlí vᚠvůz:
- držák SPZ – normální cena 90,- Kč, akční cena 68,- Kč
- aromasáček – normální cena 99,- Kč, akční cena 74,- Kč
- autopraporek – normální cena 179,- Kč, akční cena 134,- Kč
- minidres – normální cena 150,- Kč, akční cena 113,- Kč