Velký zápas se blíží, Viktoria se zítra od 19:00 utká s Partizanem v odvetě vyřazovací fáze Evropské ligy. Proti srbskému soupeři očekává hlavní trenér Viktorie Pavel Vrba zápas o všechno...


„Jde o postup/nepostup. Herní projev Partizanu tak může být jiný, než byl v základní skupině Evropské ligy,“ upozorňuje kouč Plzně, který se těší na dobrou atmosféru. „V Bělehradě jsem byl příjemně překvapen, že fanoušci vytvořili naprosto skvělou atmosférů bez jakýchkoliv problémů. Po zápase dokonce ocenili nᚠvýkon. Pokud se tak budou chovat i u nás, tak je to jenom dobře,“ míní.

V zápase bude postrádat pouze zraněného Václava Pilaře. „David Limberský je již připraven zasáhnout do zápasu,“ prozrazuje Vrba.

Trenér Viktorie Plzeň upozornil na útočné duo Partizanu Bělehrad Tawamba – Soumah. „Každý z nich je jiný. Tawamba je důrazný a klíčový hráč ofenzivy Partizanu, dává mnoho branek. Soumah je spíše takový mrštný a rychlý. Hráči na to jsou pochopitelně upozorňováni, víme, co nás čeká,“ okomentoval ofenzivní hrozbu srbského soupeře.

Fotogalerie