Tak na tohle se pěkně dívá. Téměř všechny mládežnické celky Viktorie Plzeň, které byly o víkendu v akci, zvítězily. Dorostenci porazili na domácím hřišti Příbram, starší žáci si pak vyšlápli na pražské Bohemians. Padl pouze tým U18 v boji s Příbramí.

Za vítězstvím dorostu U19 stojí skvěle odehraný první poločas. Tým trenéra Jiřího Žiláka v něm totiž nastřílel všechny tři góly. Konkrétně se o ně postarali záložníci Jan Pek s Václavem Uzlíkem a útočník Pavel Hezoučký. Ve druhé půli se skóre již neměnilo.

Osmnáctka v Luční ulici s Příbrami o gól prohrála. Ačkoliv poté, co hosté vedli 1:0, zásluhou gólů Adama Vrby a Lukáše Václavíka skóre Plzeň otočil. Ve druhém dějství se však dvakrát prosadili Středočeši, díky čemuž si ze západu Čech odvezli všechny tři body.

Dorost U17 s Příbramí svedl vyrovnaný souboj a body se dělily. Viktoriáni od 13. minuty prohrávali 0:1, po necelé půlhodině hry ale vyrovnal Martin Patrovský. Hosté následně vstřelili dvě rychlé branky a do šaten šli s vedením 3:1. V poslední desetiminutovce ovšem tým trenéra Ondřeje Šimla zásluhou gólů Jakuba Kortana a Adama Kronuse srovnal a na penalty následně vyhrál 5:4.

Nejmladší dorost vyhrál nad Příbramí vysokým rozdílem – 7:0! Dvě branky si připsal nováček v týmu Viktor Hýsek, prosadili se také Robert Aubrecht, Filip Prokop, Martin Vanc, Alexandr Sojka a Metoděj Málek.

Žákovský tým do 15 let porazil na 33. ZŠ v Plzni pražskou Bohemku 3:0. Všechny tři góly nastřílel během osmi minut – dvakrát skóroval Jan Vonásek, jednou Adam Štauber. Podzim vítězně zakončila také ligu vedoucí čtrnáctka, která pražský celek po brankách Pavla Gaszczyka a Jana Nováka porazila 2:0.

VÝSLEDKY (po rozkliknutí se zobrazí více informací):

U19: Plzeň – Příbram 3:0
- ligová tabulka ZDE
- fotogalerie ZDE

U18: Plzeň – Příbram 2:3
- ligová tabulka ZDE
- fotogalerie ZDE

U17: Plzeň – Příbram 4:3pen.
- ligová tabulka ZDE

U16: Plzeň – Příbram 7:0
- ligová tabulka ZDE
- fotogalerie ZDE

U15: Plzeň – Bohemians 3:0
- ligová tabulka ZDE
- fotogalerie pod článkem

U14:  Plzeň – Bohemians 2:0
- ligová tabulka ZDE
- fotogalerie pod článkem

Fotogalerie