Viktorii Plzeň čeká po vstupu do předkola Ligy mistrů také premiéra na domácí půdě v nově přejmenované 1. fotbalové lize. V neděli 7. srpna se viktoriáni postaví od 14:30 v Doosan Areně celku Bohemians Praha 1905.

Vstupenky na první domácí utkání české nejvyšší soutěže lze zakoupit od středy 27. července. Prodej byl spuštěn ve 12:00 hodin v nově otevřeném Viktoria shopu v severní věži Doosan Areny, jenž je v provozu každý pracovní den od 9 do 17 hodin. Stejně tak je možné zajistit si od 12:00 lístky pomocí distribučních míst plzeňské vstupenky (seznam ZDE) a internetového prodeje na adrese www.plzenskavstupenka.cz. Prodej bude pokračovat do vyčerpání celkové kapacity stadionu ve Štruncových sadech. „V případě, že nebude kapacita předčasně vyprodána, otevřou se pokladny stadionu také dvě hodiny před začátkem utkání,“ říká tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík.

„V domácí soutěži máme vždy jen ty nejvyšší cíle, což budeme chtít potvrdit i proti Bohemians. Víme, že si nemůžeme dovolit vstup do ligové sezóny podcenit, proto budeme chtít klokany porazit. S našimi fanoušky za zády se cítíme ještě více odolní, proto bych si přál, aby se jich v hledišti sešlo co nejvíc,“ zve všechny plzeňské příznivce na stadionu záložník Milan Petržela.