V neděli 5. dubna se hráči Viktorie Plzeň představí v rámci 22. kola Synot ligy na hřišti Baníku Ostrava. Na utkání, které se hraje od 14:45, mohou fanoušci Viktorie získat vstupenky pouze v předprodeji na pokladnách Doosan Areny.

Pro fanoušky hostů je k dispozici 420 míst ve vyhrazeném sektoru. Vstupenky do sektoru hostujících vlajkonošů nelze zakoupit jinak, než pomocí pokladen za severní tribunou ve Štruncových sadech od středy 1. dubna do pátku 3. dubna. Pokladny budou otevřené každý den od 14 do 18 hodin. „Vzhledem k povinnosti určené FAČR jsou vstupenky na ostravský stadion prodávány formou adresného ticketingu. Pro hostující fanoušky to znamená poskytnout při nákupu vstupenky jméno, příjmení a datum narození, což bude také uvedeno na vstupence. Tyto údaje pak budou na místě prověřovány při vstupu do sektoru v rámci preventivní prohlídky srovnáním s dokladem totožnost,“ informuje o povinnosti pro fanoušky cestující do Ostravy tiskový mluvčí Plzně Pavel Pillár. 

„Jeden fanoušek může zakoupit více vstupenek pro své kamarády a známé, musí ovšem mít k dispozici výše zmíněné údaje všech osob, které následně fotbalové utkání navštíví. Upozorňujeme fanoušky, že při následné kontrole u vstupu do stadionu Na Bazalech nebudou při neshodujících se údajích na vstupence a v dokladu totožnosti udělovány výjimky a tito fanoušci nebudou na stadion vpuštěni,“ dodává Pillár. Cena vstupenky do ostravského sektoru hostí je stanovena na 80 Kč.

Provozní doba pokladen Doosan Areny:

St 1. 4. 14 – 18 hod
Čt 2. 4. 14 – 18 hod
3. 4. 14 – 18 hod