Kompletní výsledkový přehled mládežnických celků Viktorie Plzeň z víkendu 26. až 28. října. Po rozkliknutí zápasů najdete soupisky obou týmů a hodnocení trenérů.

Dorost U19

Ze hřiště lídra vezou viktoriáni cenný bodový zisk. V zápase po brance Pavla Šulce dlouho vedli 1:0, ovšem čtvrt hodiny před koncem srovnával domácí Vlček. Na penalty pak byli úspěšnější „sešívaní“. Viktoriánská devatenáctka poprvé po dvou měsících v lize nevyhrála, úžasná série tak bohužel skončila.

Slavia Praha – Plzeň 2:1pen.
Branky: Vlček – Šulc.

Kompletní tabulka ZDE.

Dorost U18

Po domácí prohře s plzeňským Petřínem dokázal tým U18 opět zvítězit, v Benešově vyhrál nejtěsnějším možným rozdílem. Jedinou branku zápasu vstřelil Daniel Koranda.

Benešov U19 – Plzeň 0:1
Branka: Koranda.

Kompletní tabulka ZDE.
Fotogalerie ZDE.

Dorost U17

Také na hřišti lídra ligy dorostů U17 viktoriáni bojovali. Ačkoliv ve 33. minutě prohrávali o dvě branky, naději na bodový zisk vykřešal gólem Adam Kronus. Jenže to bylo ze strany Plzně vše, domácí Slavia přidala ještě jednu branku a vyhrála 3:1. Také pro tým U17 šlo o první porážku po dvou měsících.

Slavia Praha – Plzeň 3:1
Branky: Toula, Kneifel, Rigo – Kronus.

Kompletní tabulka ZDE.

Dorost U16

Podruhé v řadě uspěl nejmladší dorost ve vysokém poměru 5:0! Dva góly při výhře v Benešově vstřelil Alexandr Sojka, po brance přidali Filip Prokop, Metoděj Málek a Šimon Planeta.

Benešov U17 – Plzeň 0:5
Branky: Sojka 2, Prokop, Málek, Planeta.

Kompletní tabulka ZDE.
Fotogalerie ZDE.

Žáci U15

Patnáctka na hřišti na 33. ZŠ přivítala silný tým Sparty Praha. Hostující Tesař vstřelil dvě branky a dostal tým z hlavního města do dvoubrankového vedení, domácí LukᚠKamenský už pouze snížil na konečných 1:2.

Plzeň – Sparta 1:2
Branky: Kamenský – Tesař 2.

Kompletní tabulka ZDE.

Žáci U14

Ve výborné sezoně i nadále pokračuje tým U14. V sobotu si na domácím hřišti poradil s pražskou Spartou 1:0, jedinou branku zápasu vstřelil Pavel Hašek. Po deseti odehraných zápasech tak mají viktoriáni U14 na kontě stále pouze jedinou porážku.

Plzeň – Sparta 1:0
Branka: Hašek.

Kompletní tabulka ZDE.

Žáci U13

16 branek, 8 branek, 10 branek, 9 branek a 13 branek. Třináctka je v posledních duelech nesmírně produktivní, nyní o víkendu porazila České Budějovice 13:2! Střelecky se zaskvěl hlavně Adam Šlegel, který vstřelil šest branek. Hattrick si připsal David Toman, dvě branky dal Erik Dulík a po brance pidali Jakub Chalupa s Ondřejem Lemonem.

České Budějovice – Plzeň 2:13
Branky: Michl, Mašata – Šlegel 6, Toman 3, Dulík 2, Chalupa, Lemon.

Kompletní tabulka ZDE.

Žáci U12

Devět branek pak na jihu Čech nastřílel tým U12. Hattrickem se na tom podílel Matěj Sýkora, dvě branky vstřelil LukᚠStejskal. Po gólu přidali také Felix Kopecký, Ondřej Šádek, Ondřej Růžička a Ondřej Zach.

České Budějovice – Plzeň 2:9
Branky: Peklo (vl.), Krejčíček – Sýkora 3, Stejskal 2, Kopecký, Peklo, O. Růžička, Zach.

Kompletní tabulka ZDE.

Foto: David Koranda